Εθνική Εορτή!

Συνεχίζοντας την παράδοση των άλλων μελών του βλογκ, ιδού οι στίχοι από ένα ανώτερο τεχνικά τραγούδι (γραμμένο σε 5/8 προς αντιδιαστολή με τα σούπα 4/4 που βλέπουμε κατ'επανάληψη!)

Στίχοι: Λάκης Παππάς
Μουσική: Γιάννης Αργύρης
Πρώτη εκτέλεση: Πόπη Αστεριάδη

"Σαν να ‘ταν όνειρο απόψε
">γέλια χαρές με ξυπνήσαν
Λες και να γιόρταζε όλη η γη

Χρόνια πολλά ακουγόταν
να ζήσεις χίλια χρόνια
Καθένας έλεγε μίαν ευχή

Νόμιζα πως ονειρευόμουν
Ψίθυροι μοιάζαν μακρινοί

Σαν να τραγούδαγαν ποτάμια
Πουλιά και ουρανοί

Κάποιος γιορτάζει που να ξέρω
Που να θυμάμαι τι να πω

Κάποιος γιορτάζει κι ησυχάζει,
δε με νοιάζει

Κάποιος γιορτάζει μα το βρήκα
είμαι ΕΓΩ (δίς)"

Αφιερωμένο στον ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ μας Μιχάλη που μας άλλαξε τη ζωή, έφυγε και επιστρέφει που και που για επιθεώρηση! Συνέχισε ακριβώς στην ίδια ρότα, της αδιάλειπτης ωρίμανσης και αντι-γήρανσης. Εκ μέρους των συμβλογκέρηδων και συμβλογκερούδων, ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!Θα παρακαλούσα τώρα τις συμβλογκερούδες (την κάθε anima και μόνο, κανέναν animus) να αποστείλουν ως δώρο γενεθλίων από μία και πάνω πονηρές φωτογραφίες είτε στον εορτάζοντα είτε σε μένα (θα προωθηθούν στον καρδιακό μου φίλο πάντοτε διακριτικά). Σημειώστε ότι άλλο το πονηρό και άλλο το πορνογραφικό("μη δουμ κανα μασταρ κι μας τρεξ η μυτ!")

Αυτά από τον Λατρεμένο σας Jester
Marsala

Comments

Oliva said…
Χρόνια σου πολλά φίλε μου!!!! Ελπίζω τα χρόνια που έρχονται να είναι γεμάτα επιτυχίες και πάνω από όλα υγεία. Είμαι τόσο θολωμένος από την πτυχιακή μου για την μαγεία όσο δεν φαντάζεσαι. Μπορεί να πιστεύω ότι δεν βρίσκομαι στον πραγματικό κόσμο. Να είσαι καλά πάντα φίλε μου.

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders