Εmerald-Δημόσιο

Λοιπόν,μετά από την συζήτηση που είχα με τον Τάσο τις προάλλες έφτασα στο εξής συμπέρασμα.Η όλη κατάσταση με Azrael-Oliva-Emerald είναι ολόιδια με το Ελληνικό Δημόσιο!!!
Ακολουθούν μερικά στοιχεία...

-Η αιώνια διαμάχη για εξουσία μεταξύ των δύο ηρώων-->η αιώνια διαμάχη των δύο κομμάτων.
-Θεός Οliva/Azrael-->Yπουργός.
-Quest που θα ζητήσει ο θεός-->Ρουσφέτι που θα ζητησει ο Υπουργός.
-Όταν εκπληρωθεί το quest και σε γουστάρει ο ένας απ τους δύο σε βάζει στο πάνθεο-->Όταν εκπληρωθεί το ρουσφέτι και σε γουστάρει ο Υπουργός σε βάζει στο Δημόσιο.
-Γεμίζει το portfolio σου με δυνάμεις τώρα που είσαι θεός-->Γεμίζει το πορτοφόλι σου με λεφτά τώρα που είσαι στο Δημόσιο.
-Ως γνωστόν,όποιος μπαίνει στο Δημόσιο είναι θεός(ζωντανό παράδειγμα ο Τάσος).

Comments

Oliva said…
Απλά καταπληκτικό!!!
Νομίζω θα συμφωνήσω, δεν έχω λόγια!!!
Athar Vulrax said…
Ωστε για αυτό η Φεϋ προσπαθεί να μεταφέρει τα παιδιά της στον Έμεραλντ... Όχι έχουν άσθμα και έχει καλό κλίμα, όχι να τους βρει νύφη, όχι είναι καλή η φορολογία για τους πολύτεκνους... καλά καλά τα μάθαμε αυτά, μας τα είπαν κι άλλοι! Για μια θέση στην δούλεψη του Ολίβα γίνοντε όλα μπας και δούνε το ονοματάκι τους στο πάνθεον... ΑΙΣΧΟΣ!!!
Πέραν της πλάκας, έχω αποδείξει περίτρανα πως δεν με ενδιέφερε ποτέ το πάνθεον του Emerald,ακόμα και όταν η Phae έγινε priest of faith... Προσωπικά ένας από τους λόγους που δεν μου αρέσει η όλη πάνθεον κατάσταση είναι γιατί ο DM(βλέπε Oliva στην συγκεκριμένη περίπτωση)μετατρέπει τους χαρακτήρες σε NPCs χωρίς την άδεια σου και τους αλλάζει σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια, κάτι το οποίο με βρίσκει ΤΕΛΕΙΩΣ κάθετη. Το λιγότερο που πιστεύω θα έπρεπε να κάνει είναι να ρωτήσει τον κάθε έναν από εμάς αν συμφωνούμε με τον τρόπο που θέλει να αναπτύξει την ιστορία του χαρακτήρα μας, και αν όχι, να παρθούν κοινές αποφάσεις... (ναι,αναφέρομαι στην περίπτωση της κόρης μου Ralba!!!)

Για να το κάνω πιο λιανά, αυτό το αποφασίζομεν και διατάζομεν με βρίσκει απόλυτα αντίθετη, όπως θα έβρισκε και κάθε σωστό βάρδο του ΟΕΒ!!!

Αυτά είχα να πω, τα 'πα και ξαλάφρωσα!!!
Oliva said…
Νομίζω ότι μπερδέψαμε κάποια πράγματα. Καταλαβαίνω ότι ο Δημήτρης και ο Θανάσης κάνουν πλάκα αλλά εσένα Δώρα όχι. Η ετικέτα γράφει «γέλιο» ή εγώ δεν το πρόσεξα. Λοιπόν δεν καταπίεσα κανέναν στο E.W εκτός από την Τάλιαν και αυτό για την ιστορία. Έκανε η Φαίη κάτι παρά την θέληση της; Εσύ η ίδια που την έπαιξες ήθελες να γίνει Priest of Faith. Συνεχίζοντας ,όσον αφορά την Ράλμπα, οι περισσότεροι σε αυτό το Blog γνωρίζουν ότι ενθουσιάστηκες με την ιστορία που έφτιαξα και ότι ήσουν σύμφωνη για το αποτέλεσμα της. Τώρα αν δεν σου άρεσε η ιστορία και πάλι είναι δεκτό αρκεί να μου το πεις και όχι να κράξεις για να κράξεις. Εξάλλου η ανάρτηση για της Ράλμπα έγινε πριν από ορισμένες εβδομάδες θα μπορούσες κάλλιστα όλες τις φορές που βρεθήκαμε να μου έλεγες κάτι και θα έκανα την αλλαγή αμέσως. Επιπλέον αν ήθελες εσύ να γράψεις την ιστορία της Ράλμπα μπορούσες να μου πεις να μην ασχοληθώ με αυτό και εγώ θα την άφηνα. Έλεος!! Ζήτησα βοήθεια (Ο M.L.E το καταλαβαίνει καλά αυτό) σε αυτό που πάω να κάνω και όχι κράξιμο καταλαβαίνω την πλάκα και την απολαμβάνω αλλά όχι λέμε λόγια για να λέμε. Θα αλλάξω την Ράλμπα δεν είναι τίποτα απλά γράψε μου σε παρακαλώ για τι άλλο δεν συμφωνείς για την Φαίη και τα παιδιά της.

Φιλικά
Κωνσταντίνος.
Athar Vulrax said…
re paidia...megala paidia hmaste, ta thlefwna o ka8enas tou allou ta exei h mporei na ta brei, as afhsoume to blog gia allou eidous dia3ifismous!

Filika,
8anashs (opws leme Wx!tanasis)
Jade said…
Ki epeidh otan o kosmos kaigetai ki oi varkoules armenizoun egw eimai stis varkoules, O Dimitris poios einai?? O Ratzos??
... said…
Σε πάω πολύ ρε Jade!
Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, δεν κράζω, εκφράζω το παράπονο μου, ίσως λίγο πιο έντονα από ότι θα έπρεπε, και με συγχωρείτε για αυτό.
Το μόνο μου παράπονο,το οποίο εξέφρασα μερικές φορές αστειευόμενη είναι η μάσκα και το portfolio της λαγνείας. Η Ράλμπα μεγάλωσε γνωρίζοντας τα πάντα για αυτή τη μάσκα και πόσο κακό είχε προκαλέσει, της τα είχε πει η Φαίη. Κατά συνέπεια, εφόσον ο Αμντέους αποφασίζει να δώσει την μάσκα στην Ράλμπα, αυτή δεν υπήρχε ουδεμία περίπτωση να την φορέσει, 1ον)γιατί είναι η μάσκα της ντροπής του ανθρώπου που αγαπά και 2ον) γιατί γνωρίζει για την μάσκα και τις ιδιότητες της.

Μπορεί η ιστορία να έχει κενά, για παράδειγμα πως ερωτεύτηκαν αυτοί οι δύο (γιατί όπως και να το κάνουμε, δεν κάνεις τα αδύνατα δυνατά για κάποιον που δεν έχεις γνωρίσει και δεν είχες κάποιες στιγμές μαζί του μόνο και μόνο επειδή κουβαλάς ένα μενταγιόν) και πως αποφάσισε η Ράλμπα να γίνει Άφθαρτη, αλλά αυτό το καταλαβαίνω και μπορώ να περιμένω να μάθω τις λεπτομέρειες, όμως θα παρακαλούσα να αφαιρεθεί η μάσκα και το portfolio της λαγνείας που είναι ανυπόστατα.

Ευχαριστώ και συγγνώμη και πάλι για την αναστάτωση...

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders