Secret of the emeralds. Pantheon Part 1

Το να παραθέσεις απλά το ονόματα των Άφθαρτων είναι εύκολο. Το πιο δύσκολο είναι να κάνεις μια περιγραφή αυτών των πλασμάτων, της ιστορίας τους η οποία πολλές φορές ξεκινάει από τον έξω κόσμο και των δυνάμεων τους. Σας παρουσιάζω το πάνθεον του Σμαραγδιού (σε πολλά κομμάτια), με μια σύντομη περιγραφή για το κάθε πλάσμα, τις επιρροές που έχουν στον κόσμο. (οι δυνάμεις που θα αναγράφονται μέσα στις παρενθέσεις είναι αυτές οι οποίες έχουν φύγει πλέον από την κατοχή τους για ένα ή περισσότερους λόγους). Θα πρέπει να τονίσω ότι οι 2 βάρδοι μπορεί να με βοήθησαν για αυτή την καταγραφή αλλά αναφερόμαστε για πλάσματα τα οποία είναι πέρα από την φαντασία όλων μας και πολλές φορές η καταγραφή είναι ελλιπής.


Lord Oliva Deilien: The father, The beginning.Μαζί με τον Azrael ήταν οι πρώτοι που έφτιαξαν ή εισήλθαν σύμφωνα με μια άλλη θεωρία τον Σμαραγδένιου κόσμου. Αυτό το πλάσμα φημολογείται ότι έχει ζήσει πάνω από 500000 χρόνια, πολλές ζωές, πολλές ψυχές. Λίγο πριν την δημιουργία του κόσμου ήταν ένα ξωτικό-vampire. Είναι ο σύζυγος της Jade και έχει ένα γιο μαζί της τον Amdeus. Ο άλλος του γιος ( Sylvas ) είναι καρπός της απαγορευμένης αγάπης με την Enthea. Είναι ο μικρότερος αδελφός της Margo. Powers: Goodness, Time, (Law). Ο Oliva λίγο πριν την αλλαγή του σμαραγδιού αποφάσισε να περπατήσει ως θνητός στην γη μαζί με την αδελφή του. Σε αυτή την φάση έδωσε την δύναμη του Law στον Nameless One. Και οι 2 ανήλθαν στον ουρανό για να αντιμετωπίσουν και να φυλακίσουν τον Ernioth. Σε μια κρυφή συμφωνία ο Oliva πήρε την δύναμη του Time από τον Volfer.
Margo: Mother Nature.Η ίδια η φύση του Emerald World. Συμπορεύεται μαζί με τους υπόλοιπους Ύψιστους : Oliva, Azrael, Roland. Η ίδια μπορεί να δείχνει μια ήρεμη δύναμη αλλά η οργή της μπορεί να προκαλέσει την καταστροφή του κόσμου από ασύλληπτα καιρικά φαινόμενα. Υπάρχει μια ιστορία στην οποία αναφέρετε ότι η Margo πέρασε στην λήθη δίνοντας ένα κομμάτι από τις δυνάμεις στην δεύτερη κόρη του Oliva (with Jade). Η ανώνυμη κόρη του Oliva δεν εμφανίστηκε ποτέ σε αυτόν τον κόσμο αλλά σύμφωνα με τον μύθο ο Oliva μπόρεσε να αποσπάσει ένα μικρό κομμάτι από την ψυχή της και να το φέρει μέσα στο Σμαράγδι με αποτέλεσμα την αναβίωση της Margo. Υπάρχει μια αγάπη μεταξύ των αδελφών η οποία σε καμιά περίπτωση δεν κλονίστηκε. Powers: Nature, Weather, Wild Life, Angels, (Rangers), (Travel). Μετά την φυλάκιση του Ernioth παρέδωσε κάποιες από τις δυνάμεις της στην ανερχόμενη Άφθαρτη, Lerythea.
Azrael: Destruction, Battle, Death.
Λίγα πλάσματα ξέρουν την πραγματική ιστορία του Azrael. Μαζί με τον Oliva έφτιαξαν τον κόσμο μας. Λίγες πληροφορίες για την ζωή του έξω από το Σμαράγδι είναι ότι, σκότωσε τις γυναίκες του και τα παιδιά του. Σε όλη του την ζωή έψαχνε να αναμετρηθεί με τον Oliva και όταν τον βρήκε μέσα απο την μάχη τους εμφανίστηκε το Σμαράγδι. Φαίνεται να υπάρχει μαι σύνδεση μεταξύ της ψυχής του και με την αντίστοιχη του Oliva αν και ποτέ δεν αποδείχτηκε. Κατά την διάρκεια του έπους του Sun, o Azrael εξαφανίστηκε και την θέση του πήρε ένας δαίμονας από τον έξω κόσμο. Η Talian μπόρεσε να διώξει τον δαίμονα. Η επιστροφή του Azrael στο Σμαράγδι και η ανύψωση του στο πάνθεον αποτέλεσε και αποτελεί ένα μεγάλο μυστήριο για τον κόσμο. Power: Αφού τις έχασε τις ξαναπήρε κατά την διαμόρφωση του κόσμου τα πρώτα χρόνια της διάλυσης, Destruction, Battle, Death.

Roland: Magic.
Πίσω στην Leonor ο Roland αποτελούσε το μέγα συμβουλάτορα του Oliva. Πολέμησαν αμέτρητες μάχες και ο συνδυασμός μαγείας και σπαθιού τους ήταν απαράμιλλος. Μετά την είσοδο του στο Σμαράγδι η σχέση του με τον Oliva πέρασε διαφορετικές φάσεις ιδιαίτερα όταν ο Roland έφτιαξε την μαγεία. Powers: Η πρώτη του και η τελευταία δύναμη είναι η μαγεία.Jade: Love, Passion, Arts, Music, Bards.


Μετά το Time of Separation η Jade έφυγε από το Σμαράγδι για να βρει τον εαυτό της και την πραγματική ιστορία τους (και του Oliva). Μπορεί σήμερα να μην υπάρχει αλλά πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι η γυναίκα του Oliva. Η ζωή της ήταν ταραχώδης (σώπα ρε...) και στην ιστορία της περιπλέκεται ο arch nemesis of Oliva, Ernioth. Ως ο πρώην εραστή σας. Η Jade ήταν η θεά που έδωσε την ομορφιά του κόσμου μας. Παρέδωσε ένα μέρος από τις δυνάμεις της στην Ralba και στους Marsala and Hansi. Η Ralba έγινε η νέα θεά της αγάπης και του έρωτα και με αυτή της την δύναμη έσωσε τον αγαπημένο της Amdeus.

Comments

Popular posts from this blog

Rune Priests

Hacked Monsters: Behirs

Where Heroes & Monsters encounters Dark age of Camelot.