1015 T.S: After the War (Campaign details)

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1015 TS (Time of Separation) or (31013 TA: Time of Dreams) και συγκεκριμένα είμαστε στα τέλη του χρόνου (Δεκέμβριος). Βρισκόμαστε 1500 περίπου χρόνια πρίν το campaign της Raguel, Hakaal, Andariel, Gildeon, Roger και Daion πριν από τα γεγονότα του Ivory Tower και το γενικότερο κλείσιμο του κόσμου. Δηλαδή τότε που η βόρεια αυτοκρατορία εξαφανίστηκε σε μια στιγμή από τον χάρτη αφήνοντας πίσω στην θέση της ένα πελώριο ωκεανό.


Αλλά ας μην παρασύρομαι στην ιστορία…. πίσω στα δικά μας.


Τι έγινε λοιπόν το 1015 T.S από το μακρινό 2011; (πριν απο 12 χρόνια δηλαδή)


Σε κάποια φάση εμφανίστηκε ένα πλάσμα στον κόσμο το οποίο αποκαλούσε τον εαυτό του "Ο πατέρας τών θεών" και συγκεκριμένα του Θεού Ολίβα και της Μαργκό. Αυτό το πλάσμα σκορπά ψεύτικα λόγια με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του σμαραγδένιου κόσμου να χάνουν την πίστη στους θεούς τους (αποδυνάμωση). 


Οι ήρωες (Irica, Queen of Eluans, Casper King of Midiore, Athar Baron of Roehsome) όμως σηκώθηκαν για να τον αντιμετωπίσουν και αυτή τους η προσπάθεια ονομάστηκε "Η σταυροφορία της αλήθειας ". Οι ήρωες ένωσαν τα στρατεύματα τους και μέσω των σμαραγδένιων πυλών οι οποίες μόλις είχαν μάθει να τις χρησιμοποιούν πέρασαν τις δυνάμεις του στην μακρινή δύση όπου εμφανίστηκε ο σκοτεινός άρχοντας. Εκεί ενώθηκαν με άλλες δυνάμεις του καλού (αυτοκρατορία της Σερίλια/Ιλβάνια. 


Η μάχη διήρκησε μήνες αλλά στο τέλος τα ελεύθερα πλάσματα έχασαν την μάχη. Το αποτέλεσμα ήταν να αποδεκατιστεί το στράτευμα και ελάχιστοι επιβίωσαν.


Όμως σε ένα γύρισμα της τύχης κατάφεραν να φυλακίσουν των σκοτεινό άρχοντα μέσα σε ένα αδιαπέραστο πολύχρωμο πέπλο. 


Τα νέα θα χτυπήσουν σαν κεραυνός στα σεσσιον που παίζουμε. Καθώς κανείς δεν γυρνάει πίσω. Η ατμόσφαιρα θα είναι άκρως μεταπολεμική και θα εξερευνήσουμε θέματα όπως η εγκατάλειψη, η αξία ή μη του πολέμου κτλ γεγονότα τα οποία θα συμβούν στο άμεσο μέλλον είναι οι μεγάλες μετακινήσεις πληθυσμών από τον βορρά προς το πιο θερμό κλίμα του νότου (η δημιουργία της αυτοκρατορίας του Ardee).


Αλλά για να μην παρασύρομαι ας δούμε τους δικούς σας ήρωες μέσα στο μεγάλο σχέδιο του κόσμου.


Ο Γκούλαγκ είναι ένα halforc σε μια εποχή που μπορείτε και να είναι μοναδικός. Θα χρειαστεί 400 περίπου χρόνια όπου τα Όρκ θα πάρουν στην κατοχή τους, τυχαία παρακαλώ, το σπαθί Calabolg το οποίο θα τους αλλάξει σταδιακά στα Darothians Orcs. Άρα θα την δούμε την ιστορία μαζί.


Ο νάνος Ρουρικ είναι και αυτός μια ιδιαίτερη περίπτωση καθώς οι νάνοι απολαμβάνουν την ασφάλεια του τόπου στο Hammerdome. Φυσικά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και μπορούμε και εδώ να το δουλέψουμε άνετα.


Το Ελουαν (half elf) έχει λίγη δουλίτσα. Η αυτοκρατορία των Ελουαν βρίσκεται κυριολεκτικά στον βόρειο πόλο βόρεια από την Κανάλ. Η βασίλισσα τους, Ιρικα, τα οδήγησε στο πόλεμο γιατί ήταν τα μοναδικά που μπορούσαν να δουν και να λειτουργήσουν τις πύλες του σμαραγδιού. Άρα θα πρέπει να βρούμε μια όμορφη ιστορία πάνω σε αυτά που σας έγραψα. Για παράδειγμα, γιατί δεν πήγες στον πόλεμο;


Δεν θέλω να σας γεμίσω με άλλες λεπτομέρειες. Νομίζω ότι είναι καλά και ότι θα πούμε για ακόμη μια φορά μια όμορφη ιστορία. Είμαι στην διάθεση σας.


Storyteller 


Comments

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders