Η ομάδα σας...η ιστορία της μέχρι τώρα..

Είστε μια οργάνωση - ομάδα με το όνομα.....(Heroes of the Quarantine) Πριν από 2 χρόνια τρέξατε την τελευταία σας αποστολή η οποία ήταν μια αποτυχία και έκτοτε αποσυρθήκατε από τον κόσμο της περιπέτειας. Έχετε μια έπαυλη στην Sigil στην πόλη των πορτών.

Πρίν από 2 χρόνια λοιπόν σας προσέλαβε ένα πλούσιος άνθρωπος ο οποίος είχε χάσει την κόρη του. Η κόρη ήταν πολύ σημαντική όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για την θρησκεία του καθώς πίστευε ότι το κοριτσάκι θα γίνει το δοχείο μιας θεότητας. Την μεγάλωσε, την εκπαίδευσε και τώρα ήταν η ώρα να αναλάβει αλλά ξαφνικά αντιλήφθηκε ότι την είχε χάσει. Η ομάδα ανέλαβε δράση να την βρει. Τα ίχνη οδήγησαν την ομάδα στον πλανήτη Mechanus και στην απόλυτα συμμετρική πόλη της Delon-Esti Oti. Εκεί την βρήκαν να κρύβεται και ζήτησαν να τους ακολουθήσει πίσω στον πατέρα της. Το κοριτσάκι αρνήθηκε και ζήτησε από την ομάδα να φύγει. Η ομάδα αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να πάρει μέρος σε μια τέτοια διαμάχη και αποφάσισαν να αποσυρθούν από την αποστολή. 

Στην συνέχεια όμως ο πατέρας, ο οποίος είχε ήδη ακολουθήσει την ομάδα, βρήκε την κόρη του και ξεκίνησε το ritual το οποίο ήταν γραφτό να γίνει. Η ομάδα αποφάσισε ότι δεν έπρεπε να αφήσουν το κοριτσάκι μόνο του και προσπάθησαν να επέμβουν για να διακόψουν το τελετουργικό. Τα πράγματα όμως μπερδεύτηκαν καθώς το κοριτσάκι καθώς προσπαθούσε να αντισταθεί στο τελετουργικό εξαπέλυσε μεγάλα ποσά ενέργειας και γύρω στην περιοχή οποιοδήποτε μηχανικό πλάσμα υπήρχε άρχισε να ακολουθεί τις επιθυμίες της. 

Τότε ξεκίνησε το χάος της μάχης....με την ομάδα να προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα κατασκευάσματα καθώς συνέχισαν να έρχονται ασταμάτητα. Το χάος είναι ο εχθρός του πλανήτη Mechanus και ο πλανήτης έβαλε τα δυνατά του να το νικήσει. Με μια κραυγή το πάντα έσβησαν. Μια έκρηξη μεγατόνων ισοπέδωσε το τετράγωνο σταματώντας για λίγα λεπτά τα γρανάζια του Μechanus, πράγμα μοναδικό στα χρονικά των πλανητών. Όλοι εξαφανίστηκαν εκτός από την ομάδα. Στην θέση όπου βρισκόταν το κοριτσάκι υπήρχε ένας ακατέργαστος κρύσταλλος. Η ομάδα ένιωσες τύψεις και ενοχή, πήρε το κρύσταλλο μαζί τους και αποφάσισαν ότι οι μέρες της περιπέτειας είχαν τελειώσει. 

Ακόμα και τώρα μετά από 2 χρόνια από όσα έχουν συμβεί (χωρίς σποιλερ για το πρώτο σεσσιον) η ομάδα αδυνατεί να καταλάβει τι είναι ο κρύσταλλος. Η μοναδική του ικανότητα είναι ότι μια φορά της ημέρα μπορεί να αλλάξουν θέση όλα τα μέλη της ομάδας. Κάτι που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στα μελλοντικά γεγονότα.  



(Η σκέψη πίσω από αυτό είναι: ότι είμαστε 6-7 άτομα και σίγουρα δεν θα μπορούμε όλοι μας να παίξουμε. Με αυτόν τον κρύσταλλο μπορούμε να αλλάζουν τα μέλη της ομάδας. Σκεφτείτε ότι θα είμαστε στην άβυσσο, κόλαση κτλ. Έτσι λοιπον κάθε έβδομαδα θα μπορούμε να παίζουμε ανεξαρτήτως ατόμων. Επίσης και ένα επεισόδιο να χάσει κάποιος θα μπορεί να διαβάζει τη ανάρτηση και θα μπαίνει ξανά στην ιστορία) 

Comments

Popular posts from this blog

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

White Box Hero: Session 0 (Tales from Rumerike)