Session 6: Gathering of the Storm

Στην πόλη των σκοτεινών ξωτικών αποκαλύφθηκε η πραγματική μορφή του Βυριον ως ένας άγγελος των ξωτικών. Μαζί με την αποκάλυψη ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για να γίνει ένας κοινός άνθρωπος. Τα αρχαία χρόνια τα ξωτικα ήταν άνθρωποι οι οποίοι αφυπνίστηκαν με την εμφάνιση των θεών τους. Τώρα με την απουσία των θεών τα ξωτικα παθαίνουν το αντίθετο και γίνονται άνθρωποι. Η αμνησία τού Βυριον ήταν μια τιμωρία-ευλογια, ναι μεν αλλά. 

Η Ράγκουελ τους εξηγεί για τους υπόλοιπους εχθρούς του βορρά, τα χλωμά ξωτικα, τους Νιθιανς και αποφασίζει να πάρει μέρος στην σταυροφορία. Επόμενη στάση στη Καναλ οπού μετά από μία σύντομη διαμάχη ο Ρουεκ αποφασίζει να τους βοηθήσει. Επίσης γίνεται η συζήτηση της Γεντριας και Καταρινας για την αποστολή της τελευταίας. 


Επόμενη στάση το Μιντιορ όπου η αυτοκράτειρα αρνείται να τους βοηθήσει και λύει τα δεσμά του Ιερώνυμου με το μοναστήρι. Υπάρχει μία ιδέα στον αέρα ότι ο Ιερώνυμος δεν ανήκει το πλέον στην φλόγα. 


Επόμενη στάση στα υπόγεια όπου στρατολογούν την δύναμη του Ντιαμπλο ο οποίος αποφασίζει να τους βοηθήσει μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσει τον προδότη Καθαργκιλ. Πίνουν τα σφηνάκια από μαύρο λωτό και εκεί κοινωνεί με το ποίμνιο τού το οποίο πλέον δεν υπάρχει. Υπαινιγμός ότι όλα χάθηκαν έξω από εδώ.


Τελευταία στάση στον Ταρνας ο οποίος θα τους βοηθήσει να βρουν τον ελαφαντικο πύργο με αντάλλαγμα να πάρει η Καταρίνα την ψυχή της αγαπημένης του. Η Καταρίνα τους χαιρετά και μαζί της πηγαίνει ο Βιλκο. Η ομάδα εμφανίζεται δια μαγείας μέσα στον πύργο σε ένα κυκλικό δωμάτιο με υγρές αλυσίδες που στάζουν ιχωρ.


Το τελευταίο ταξίδι του ονείρου ξεκίνησε…






Comments

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders