Session 5: Searching the children

 1/1/2803 TS to 22/1/2803 TS


Όταν άρχισε να κάθεται η σκόνη από τις γιορτές στο Roehsome, η ομάδα δεν έχασε χρόνο και συνέχισε την αναζήτηση της. Πρώτη στάση η ο βάλτος της μεγάλης μάχης (για δεύτερη φορά) που έγινε πριν χιλιετίες. Εκεί η Καταρινα θέλησε να μεταφέρει όλες τις χαμένες ψυχές αλλά κατάλαβε ότι αυτό χρειαζόταν πολύ χρόνο και ενέργεια και αποφάσισε να το αναβάλλει προσωρινά.


Στην συνέχεια χάραξαν πορεία νοτιοδυτικά προς την παραλιακή αρχαία οδό και την τύμβο του αυτοκράτορα. Εκεί κάτω από τον φουρτουνιασμένο καιρό συνάντησαν ένα καραβάνι εμπόρων και αποφάσισαν να ξαποστάσουν. Το εμπόριο ανάμεσα στην Κανάλ και το Ροεχσομ είχε ξεκινήσει. Επίσης έμαθαν ότι ένα σκοτάδι έχει καλύψει την τύμβο του αυτοκράτορα και τα πέριξ. Ο Όσκαρ αφού μεταμορφώθηκε μετά από καιρό σε λύκο εντοπίζει για ακόμη μια φορά τα παιδιά του Καλντεθ και της Κορας. Ακολουθώντας πορεία βορειοδυτική βρήκαν-πέτυχαν το μαγεμένο δάσος του προφήτου, Φενεαρθαν, το οποίο αλλάζει θέση καθημερινά μέσα στο σκοτεινό κόσμο! Εκεί μέσα ο Όσκαρ νοιώθει ότι σύνδεσμος του με τα παιδιά αποδυναμώθηκε και έτσι χωρίς να χάσουν χρόνο βγήκαν έξω από το δάσος και συνέχισαν την αναζήτηση τους. Αυτή την φορά κινήθηκαν νότια ανατολικά ξυστά από την Κανάλ αλλά μέχρι στην είσοδο του Σαϊνταρ, πόλη των ξωτικών της σκιάς. Η Καταρινα ήταν η πρώτη που κατάλαβε ότι η ιέρεια Ραγκουελ είχε στην κατοχή της τα παιδιά των πρώην θεών. Αφού συνάντησαν τους τους ανιχνευτές της Ραγκουελ τους ζήτησαν ακρόαση μαζί της. Οι ανιχνευτές χωρίς καμιά έχθρα τους οδήγησαν μπροστά στην σκοτεινή βασίλισσα.


Το σινεματικο του σεσσιον ήταν η απόπειρα του Aμντεους να επιτεθεί στην πόλη του Μιντιορ (έπειτα απο την προτροπή του Ιερώνυμου ;! ). Η θέση της σκηνής θα είναι όταν η ομάδα συναντά την Ραγκουελ.


...η αυτοκράτειρα ξύπνησε ιδρωμενη και το λευκό της φόρεμα είχε γίνει ένα με το δέρμα της. Κάτι δεν πήγαινε καλά. Με σύντομη προσευχή προσπάθησε να αποτινάξει την μέθη του ύπνου και εκεί κατάλαβε τι συμβαίνει…. Και η φωνή της αντήχησε στην πόλη….


Βρισκόμαστε σε κατάσταση πολιορκίας…. Και τα λόγια της ξεχύθηκαν σαν μια ανεξέλεγκτη φωτιά σε ολόκληρη την πόλη. Τα στρατεύματα ετοιμοπόλεμα όπως ήταν πήραν θέσεις και η αυτοκράτειρα άρχισε να τρέχει στην είσοδο της πόλης….


Μια προσευχή έβγαινε από τα χείλη της καθώς από το πουθενά εμφανίζονταν κομμάτια από την λεπτεπίλεπτη πανοπλία της… ένα προς ένα σαν παζλ ενώνονται πάνω της και στο τελευταίο κομμάτι… το κωνικό της κράνος συνοδεύεται από μια ασπίδα και ένα δόρυ….


…. Χωρίς να κοπάσει η ορμή της, ορμάει πάνω στον άρρωστο θεό ο οποίος δεν το περίμενε… το δόρυ διαπερνά το στήθος του και πρώτη φορά ακούγεται το ουρλιαχτό του από τον πόνο και εξαφανίζεται καθώς τον περικλείει η λευκή φλόγα….


...θα είναι η πρώτη μεγάλη νίκη που σηματοδοτεί μια νίκη της νέας τάξης πραγμάτων… θα είναι η μέρα που όλοι οι πιστοί των παλαιών θεών θα νιώθουν ότι χάνουν το κόσμο από τα χέρια τους καθώς η λευκή φλόγα κερδίζει...





Comments

Popular posts from this blog

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

White Box Hero: Session 0 (Tales from Rumerike)