Session 4: Roehsome. Battle of the Bards. New year's eve.

 


Σύνοψη


Τα Ολιβουγεννα βρήκαν την ομάδα να μπαίνει στην πόλη του Ροεσομ! Η πόλη ήταν ντυμένη στα γιορτινά της και η ομάδα πήρε την θέση της στις τοπικές δραστηριότητες! Πρώτος ο Βιλκο έγινε ο πρωταθλητής στην τοξοβολία. Δεύτερος ο Ιερώνυμος αγωνίστηκε στα μαχαίρια! Τρίτος ο Βυριον κέρδισε στο διαγωνισμό αφηγήματος. Τετάρτη η Καταρινα κέρδισε στις μονομαχίες αφού ευλόγησε το μέρος για να μην πεθάνει κανείς. Τέλος τις τελευταίες ώρες του χρόνου ο Βυριον κέρδισε και τον διαγωνισμό τραγουδιού αλλά υπήρξε μία μικρή ανατροπή καθώς στο τέλος εμφανίστηκε η Ραγκουελ, archpriestess of Medusa ζητώντας την σύναψη συμμαχίας με το Ικονου. 


Λεπτομέρειες


Ήταν μια στιγμή ανάπαυλας για την ομάδα από τον σκοτεινό κόσμο. Αλκοόλ και ροκ εν ρολ! 


Καταρίνα: Έλεγξε τις δυνάμεις του Ικονου, άμυνα, στρατεύματα, ετοιμότητα κτλ. Συνάντησε τον Βαλ, ένα νεοφερμένο ο οποίος ισχυρίστηκε ότι κοιμήθηκε σουρωμενος σε μια βάρκα στο wolfwater (Rumerike) και ξύπνησε στο Ροεχσομ. Τέλος επειδή νίκησε σε μια δοκιμασία η χάρη που ζήτησε από τους τοπικούς άρχοντες ήταν να της δώσουν τον champion τους όταν αυτή τον χρειαστεί.


Ιερώνυμος: Δεν άφησε στιγμή να πάει χαμένη και αμέσως επικοινώνησε με το τοπικό δίκτυο κατασκόπων της αίρεσης. Δεν κέρδισε σε κάποιον διαγωνισμό αλλά ίσως να ήταν η προσπάθεια του να κρατήσει χαμηλό προφίλ. Ένα βράδυ ερεύνησε στα κρυφά το πεδίο που ήταν χτισμένη η γυάλινη πυραμίδα. Εκεί κατάφερε να ανακτήσει έναν κρύσταλλο μνήμης. Ήταν ο πρώτος που εντόπισε την μυστηριώδη σιλουέτα της Ραγκουελ και την παρακολούθησε αλλά δεν την αντιμετώπισε παρά μόνο στο τέλος αφού είχε αποκαλυφθεί στον κόσμο.


Βυριον: Ήταν ο βάρδος όλων των γιορτών καθώς κέρδισε την δόξα όχι μια αλλά δύο φορές , στην μουσική και στο αφήγημα. Μπήκε στον πειρασμό να μείνει εδώ για πάντα αλλά η ιστορία του τον οδηγεί σε άλλα μονοπάτια. Στο τέλος είχε μία συζήτηση με την Ραγκουελ που θυμίζει την συζήτηση του Καλντεθ με την Μέδουσα. Η Ραγκουελ του πρότεινε να έρθει με την θέληση του στο βασίλειο της, όπου η δύναμη της είναι μεγαλύτερη, για να τον ξορκίσει την αμνησία. Με αυτόν τον τρόπο θα μάθει την αλήθεια. Η Ραγκουελ φαίνεται να υποψιάζεται κάτι για την φύση του Βυριον.


Βιλκο: Ροκ εν ρολ καταστάσεις. Αλκοόλ, γυναίκες και hangover στο σοκάκι πίσω από το πανδοχείο της "Νόστιμης χελωνοσουπας". 


Ραγκουελ: Χωρίς ψέματα και μόνο με την αλήθεια όπλο της, διηγήθηκε την ιστορία της ζητώντας συμμαχία με το βασίλειο του Ικονου. Μια ιστορία προδοσίας και εκδίκησης που οδήγησε στην γενοκτονία των Wild elves του νότου και στην απαγωγή της Γεντρια. Η Γεντρια είναι μια ιέρεια της πίστης, αρχαίου τάγματος, η οποία απήχθη από την Ραγκουελ στην προσπάθεια της να μπει στο αποκλεισμένο κόσμο. Ο στρατός του βασιλείου των Λαζαρθ την κυνήγησαν ανελέητα μέχρι που μπήκαν μέσα, τότε η Ραγκουελ απελευθέρωσε την Γεντρια και πήγε στο ερειπωμένο βασίλειο του Shadow Var. Εκεί ξεκίνησε την ανοικοδόμηση και έφερε στην ζωή την κόρη της η οποία ήταν σε temporal stasis μέχρι να εκπληρώσει την εκδίκηση της. Με όλους τους θεούς αποδυναμωμένους το ξόρκι δεν μπορούσε να λειτουργήσει και έτσι γέννησε. Μετά από λίγες ημέρες και ενώ το βασίλειο προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια του, δέχτηκε σφοδρή επίθεση από τον άρρωστο θεό. Με πολλές πληγές η Ραγκουελ απώθησε την απειλή. Τώρα ζητάει την συμμαχία με το Ικονου.






Comments

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders