Session 3: Beneath

 Η ομάδα σαν γνήσιοι ντετέκτιβ ξεκίνησαν την αναζήτηση του ασσασιν και η πρώτη τους στάση ήταν στο σπίτι της Δάφνης. Εκεί συνάντησαν τον Ιερώνυμο ο οποίος έπινε τσάι και προθυμοποιήθηκε να τους βοηθήσει. Οι πρώτες πληροφορίες που έμαθαν είναι ότι η πόλη του Μιντιορ είναι χτισμένη σε επίπεδα. Λόγω της έλλειψης χώρου αναγκάστηκε να επεκταθεί στα χαλάσματα της ίδιας με αποτέλεσμα να υπάρχουν φήμες, παραμύθια και ιστορίες για τα έγκατα της πόλης. Μάλιστα ανάλογα τον προστάτη της πόλης υπάρχει και μια ιστορία. Έτσι λοιπόν υπάρχουν οι εξής ιστορίες: 


Η ιστορία του προστάτη Αζραθορ τότε που η πόλη ιδρύθηκε καί ήταν κάτω από την επήρεια της θεάς φύσης.


Η ιστορία του προστάτη Diablo. Θνητού δολοφόνου, υπεύθυνος για την αρένα καί διακινητης του Μαύρου Λωτού. Στην συνέχεια ανήλθε στο πάνθεον και κατέληξε να κρύβεται στις σκιές. (Η Καταρινα είδε φευγαλέα τον θάνατο του Θεού Diablo δίπλα στην αυτοκράτειρα στην πύλη)


Η ιστορία του προστάτη θεού Αζραελ και η αρένα στην οποία μόνο οι άξιοι θα σταθούν.


Η ιστορία του προστάτη θεού της δεύτερης ευκαιρίας Αμντεους και ο λαμπρός βασιλιάς της, Κάσπερ.


Η ιστορία της πόλης που εγκαταλείφθηκε από τους κατοίκους τους και έγινε πόλη φάντασμα για 4 αιώνες.


Η ιστορία της ασαρντονιας που ανακατέλαβε την πόλη και της έδωσε πίσω ένα μέρος από το λαμπερό της φως.


Η αναζήτηση του δολοφόνου οδήγησε την ομάδα στην σκηνή της απόπειρας, στα ιδιαίτερα δωμάτια της αυτοκράτειρας. Εκεί ο Όσκαρ με την λυκισια του οσμή ανακάλυψε μια μυστική είσοδο. Την ίδια στιγμή όμως ανακαλύπτει ότι μπορεί να εντοπίσει την γενικότερη κατεύθυνση των διδύμων. Πρώτη φορά από τότε που βγήκε από το κρυμμένο demiplane. 


Η ομάδα κατέβηκε στην σκάλα της μυστικής εισόδου για να βρεθεί στην καρδιά του μοναστηριού του Ιερώνυμου και εκεί τα ίχνη κρυώσαν. Η ομάδα δεν το έβαλε κάτω και με την βοήθεια της Καταρινας αυτή την φορά βρήκαν ακόμα μια είσοδο που μπαίνει βαθύτερα στο πελώριο βράχο.


Μονομιάς βυθίστηκαν στα έγκατα της γης και ανακάλυψαν την αρένα. Εκεί ο χρόνος και ο χώρος βρίσκεται ταυτόχρονα σε πολλά επίπεδα και πολλές φορές μόνο σε ένα. Η μισή ομάδα έμεινε στις κερκίδες και η άλλη μισή αποτελούμενη από την Καταρίνα, Βυριον και Όσκαρ κατέβηκαν στις σκάλες. Εκεί συνάντησαν τον Diablo ο οποίος κρύβεται για να γλιτώσει το χωνευτήρι των θεών. Στην συνέχεια τους έδειξε τον δρόμο για να γυρίσουν πίσω στο Μιντιορ..


Ο Όσκαρ έδωσε αναφορά στην Ζεφα και η ίδια διέταξε τον Ιερώνυμο να ακολουθήσει την ομάδα και να τους βοηθήσει με οποιοδήποτε μέσο μπορεί. Κοινώς έδιωξε από κοντά της τον δημιουργό της συνωμοσίας. 


Η ομάδα ξεκίνησε για το Ροεσομ. Στην μία εβδομάδα ταξίδι συνάντησα τον βάλτο ένα μέρος όπου έγινε μια πελώρια μάχη αλλά την απέφυγαν και συνέχισαν το ταξίδι τους! 




Comments

Popular posts from this blog

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

White Box Hero: Session 0 (Tales from Rumerike)