Session 2: City State of Midiore, The assassination attempt against the Empress

Icon relationships

Oscar/Sushi: Positive for the children (Κόρα & Κάλντεθ)

Ιερώνυμος: Negative with Assardonia


Incremental level up: Pick a feat!


Η ιστορία μέχρι τώρα...

Η ομάδα έμεινε στα ερείπια του άλλοτε μαγαζιού της Ουμπρα, την νύχτα της 14ης του Δεκέμβρη και εκεί στην σκοπιά της ίδιας το υγρό μπουκαλάκι ανατινάχθηκε και στην θέση του έμεινε ένας κόκκινος κρύσταλλος! Την επόμενη η ομάδα επισκέφθηκε την πόλη του Μιντιορ την προσωρινή έδρα της αυτοκρατορίας της ασαρντονιας στα βόρεια προάστια του σμαραγδιού. 


15 Δεκεμβρίου (Μέρα)


Στην Μιντιορ επισκέφθηκαν τον παλιό ναό των παλιών θεών (Αμντεους και Αζραελ). Εκεί βρήκαν μερικά φρέσκα λουλούδια στον βωμό του πρώτου θεού. Ο Όσκαρ μίλησε με δαύτα και τον οδήγησαν στην γριά-Δαφνη. 


(Βέβαια ξέχασα να γράψω για τον Ιερώνυμο ο οποίος ήταν παρών σε όλο το σκηνικό και δούλευε ως οδηγός στην ομάδα! Στην πραγματικότητα συλλέγει τις απαραίτητες πληροφορίες για να ενισχύσει τον σκιερό σκοπό του)


Στην Δάφνη είχαμε τσάι και κουλουράκια ένα παλιό έθιμο του βορρά που ενισχύει τους δεσμούς με τους ανθρώπους μεταξύ τους. Λίγο μπερδεμένα τους τα είπε η Δάφνη. Είναι πιστή του Αμντεους ή δεν είναι τελικά; Όπως και να έχει τους εκμυστηρεύτηκε ότι έχει χάσει την ομάδα της σε μια αποστολή. Τότε αποφάσισε να τερματίσει την ζωή της αλλά ο άρρωστος θεός πέρασε δίπλα από τον γκρεμό που ήθελε να πηδήξει. Ο γκρεμός ισοπεδώθηκε και η Δάφνη σώθηκε. Η ίδια πιστεύει ότι της δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία άρα και ο ίδιος ο Αμντεους χρειάζεται μια ακόμα ευκαιρία. Την ίδια μέρα μαθευτηκαν τα νέα για την "μάχη των βαρδων", ένα έθιμο που αναβιώνει μετά από την εποχή του Αθαρ περίπου 1400 χρόνια στο παρελθόν.


Έπειτα συναντήθηκαν με την Ζέφα όπου τους εξήγησε την κατάσταση τον τελευταίο χρόνο (συμμαχία, ιερείς των ψιθύρων, έκπτωτος θεός και Ivory Tower). Η ίδια εξήγησε την ανάγκη των ηρώων στην διάχυση, μετακίνηση πληροφοριών ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις. Έδωσε ένα βιβλίο στην ομάδα με την ιστορία της ανατολικής αυτοκρατορίας και της θρησκείας της λευκής φλόγας. 


Το βράδυ της 15ης στο πανδοχείο της Χαλουλας η Ουμπρα εκμυστηρεύτηκε την κατοχή του κόκκινου κρυστάλλου στην ομάδα. Αμέσως κινήθηκε το ενδιαφέρον του ξωτικού και βάρδου της ομάδας Βυριον ο οποίος τον πήρε στα χέρια του και ξεκίνησε την ανάλυση. Αμέσως συνειδητοποίησε ότι είναι ένα είδος κρυστάλλου μνήμης και εικόνες από το παρελθόν της πόλης του Ροεσομ πλημμύρισαν στο μυαλό του.


Την επόμενη (16/12) ήρθε ένας απεσταλμένος της Ζεφας και παρέλαβε το περιδέραιο που ήθελε ο Ασσαν απελευθερώνοντας την ομάδα από την υποχρέωση της να γυρίσει πίσω στο Σαν. Επίσης η 16 Δεκεμβρίου θα μείνει στην ιστορία σαν την πρώτη προσπάθεια για την δολοφονίας την αυτοκράτειρας Ζεφας. 


Η οργάνωση που τόσο καιρό καλλιεργούσε το μίσος της στις σκιές ήρθε για πρώτη φορά στην επιφάνεια θέτοντας τα γεγονότα του σμαραγδιού σε νέα πορεία….




Comments

Popular posts from this blog

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

White Box Hero: Session 0 (Tales from Rumerike)