Domain of Rumerike: An Experimental Crossover!

 ....Υπάρχει ένα νησί μέσα στην θάλασσα των θρήνων του οποίου το όνομα δεν υπάρχει. Ο σκοτεινός του άρχοντας δεν θέλει να το ονοματίσει πιστεύοντας ότι έτσι θα μπορέσει να δραπετεύσει μια για πάντα.....


Κάποτε ήταν ένα ξωτικό του ήλιου. Κάποτε ήταν ένας ιππότης του φωτός αλλά τώρα ο ήλιος του δύει και το σκοτάδι αγκαλιάζει την άρρωστη του σάρκα. Για κάθε αρρώστια που έχει γιατρέψει ένα σημάδι μένει πάντοτε πάνω του.

Μία μέρα στις όχθες του νησιού εμφανίστηκε ένα παράξενο μαύρο άλογο. Ο σκοτεινός άρχοντας χάρηκε και αμέσως ένοιωσε την σύνδεση μεταξύ τους. Μόλις ανέβηκε πάνω του το άλογο ξεχύθηκε πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας σαν να ήταν στεριά και χάθηκε στον θλιμμένο ωκεανό.

Ο άρχοντας ανακάλυψε ότι μπορούσε για ορισμένο χρονικό διάστημα να ταξιδεύει με το άλογο του σε άλλες χώρες-κόσμους. Εκεί δεν ήταν σκοτεινός και άρρωστος αλλά ένα πλάσμα του φωτός. Αυτές ήταν οι περιπέτειες τους, περιπέτειες της λύτρωσης τους. Οι ευκαιρίες τους να διορθώσουν τις αμαρτίες τους. Αυτές είναι οι ιστορίες του Ντόμινικ και της Βαντρόη!

Ο Ντόμινικ είναι ο λόρδος του σκοτεινού μέρους του οποίου, ο ζήλος του να θεραπεύσει τις αρρώστιες του κόσμου τον οδήγησε στο σκοτάδι. Στο τέλος θυσίασε τις ζωές των συντρόφων του.

Η Βαντροη είναι η ξεχασμένη από την ιστορία γυναίκα του ξωτικού άρχοντα Γκάμπριελ. Ο Γκάμπριελ κοιμήθηκε περιμένοντας το πλήρωμα του χρόνου για να ξυπνήσει στην τελευταία δίκη των ξωτικών. Η Βαντροη έμεινε πίσω μόνη και πικραμένη ζώντας τις τελευταίες στιγμές της αυτοκρατορίας των ξωτικών. Εκεί παραδόθηκε στο σκοτάδι χάνοντας την αγνότητα της, την ζωή της και την μνήμη της πολεμώντας κατά τις ορδές των δαιμόνων. Στην ύστατη στιγμή απορρόφησε ένα μέρος από το σκοτάδι (ίσως και ένα μέρος από enigma blade) και απώθησε την απειλή προσωρινά. Η ανιαρή της πράξη, την μεταμόρφωσε μια για πάντα σε αλόγο. (druid) bonded mount του Ντομινικ)


Σε μία από τις περιπλανήσεις τους η Βαντρόη πάτησε το πόδι της στις ακτές του νησιού του Ρουμερικε και οι μορφές τους σταδιακά πέταξαν μακριά το σκοτάδι εμφανίζοντας τους σαν τον Ιππότη πάνω στο λευκό του άλογο.... τότε η Donna Morgana ξύπνησε από τον νυχτερινό της ύπνο...





Comments

Popular posts from this blog

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

White Box Hero: Session 0 (Tales from Rumerike)