Session 12: White Flame Victorious!

 Η ώρα αποφασίστηκε και η ομάδα ήταν έτοιμη να κάνει την επιδρομή στο μυστικό κρησφύγετο των ασσασιν στο Swinford. Λίγη ώρα πριν την κρίσιμη αποστολή εμφανίστηκε ο χαμογελαστός-πιωμένος ζητιάνος μεταφέροντας την τελευταία ενημέρωση του για τα δρώμενα. Κανένας δεν προσπάθησε να περάσει απέναντι στο νησί του Ρουμερίκε ο οποίος δεν ήταν ο ίδιος καπετάνιος ή πλήρωμα σε έναν από αυτούς τους καπεταναίους.


Στις 4 η ώρα τα χαράματα η ομάδα μπήκε στο λημέρι, 2 τετράγωνα πέρα από το ματωμένο τριαντάφυλλο. Καθώς οι ήχοι της πόλης άρχισαν να σιωπούν έφτασαν σε ένα τετράγωνο δωμάτιο το οποίο μαζεύει τα νερά της βροχής. Μόλις περνάν μέσα η πόρτα πίσω τους κλείνει και η παγίδα ξεδιπλώνεται!

Βλέπουν την Σελένα να φεύγει από την απέναντι καγκελόπορτα και ένα ουρλιαχτό καθώς μέσα από τα νερά ένας τεράστιο ανθρωπόμορφο τέρας πετάχτηκε από μέσα. Ο Σέξπιρ όμως με τα αντανακλαστικά της γάτας ελευθερώνει ένα βέλος το οποίο πέρασε μέσα από τα κάγκελα και χτύπησε στον ώμο την Σελένα.... Και η Σελένα δεν ξεχνάει....

Η Γκρέις χρησιμοποιώντας τις μαγικές τις ικανότητες περνάει την πόρτα μαζί με τον Σέξπιρ και την Μοργκάνα με το χόμπιτ να παίρνει στο κατόπι την Σελένα μέσα στα σκοτεινά μπουντρούμια. Οι 2 νάνοι πολεμούν γενναία τον γιγάντιο πλάσμα μέχρι να μπορέσει η Γκρέις να γυρίσει πίσω και να τους πάρει πέρα από την καγκελόπορτα αφήνοντας πίσω το τέρας να ουρλιάζει από απόγνωση.

Ο Σέξπιρ προσπαθεί μάταια να φτάσει την Σελένα με την κλεμμένη φλόγα. Τελικά η ομάδα όλη μαζί παίρνουν μια ανάσα και ετοιμάζονται να μπουν στην αίθουσα που βρίσκεται η Σελένα. Τον ίδιο χρόνο χρησιμοποιεί η Σελένα για να προετοιμάσει τις δυνάμεις της…

Η μάχη στο ασσασιν guild είχε ξεκινήσει...

Η Γκρέις χρησιμοποιώντας πάλι τις δυνάμεις της πήρε τον Σέξπιρ και την Μοργκάνα και τους εμφάνισε πίσω από την Σελένα. Οι δυνάμεις της Γκρέις είχαν αρχίσει να δείχνουν ανησυχητικά σημάδια κόπωσης, πυρετού κ.α.

Πίσω από την Σελένα ο Σέξπιρ και η Μοργκάνα εξαπολύουν την επίθεση τους και εκείνη την ώρα 4 κρυμμένοι τοξότες εμφανίζονται στις 4 άκρες του δωματίου. Η μάχη είναι σύντομη και brutal άλλα η Σελένα δεν έχει ελπίδα απέναντι στους ήρωες οι οποίοι με την βοήθεια της Γκρέις καταφέρνουν να την ακινητοποιήσουν. Λίγο μετά όμως συνέβη τον απίστευτο καθώς ένας Τοξότης πετυχαίνει ένα απίστευτο χτύπημα στο στήθος του Σέξπιρ ρίχνοντας τον νεκρό στο πάτωμα. Η Σελένα δεν κουνιέται από το ξόρκι αλλά η ευχαρίστηση ζωγραφίζεται στο πρόσωπο της.

Οι ήρωες καθαρίζουν τους υπόλοιπους και παίρνουν στην κατοχή τους την φλόγα.

Εδώ ξεκινάει η ανάκριση της Σελένα η οποία μετά το αρχικό ξύλο που δέχτηκε, φαίνεται να θέλει να μιλήσει μόνο στις ερωτήσεις της Μοργκάνας. Ο Ντα Ελ προσεύχεται με την βοήθεια της φλόγας για να φέρει πίσω το αγαπημένο Σέξπιρ αλλά το χόμπιτ δεν αφήνει τόσο εύκολα την μεταθανάτια του εμπειρία.

Το κουβάρι ξετυλίγεται καθώς η Σελένα τους αποκαλύπτει ο κόσμος του Ρουμερικε καταστρέφεται και ότι η φλόγα είναι μια διέξοδος. Υπάρχει ένα παραμύθι στο οποίο η φλόγα χρησιμοποιείται ως φάρος που δείχνει τον δρόμο στο απόλυτο σκοτάδι.

Οι ήρωες έχουν την πολυπόθητη ομολογία της Σελένα και είναι έτοιμοι να την εκτελέσουν. Η Σελένα ραγίζει μόνο μία φορά αποκαλύπτοντας ότι δεν μετανιώνει για τίποτα εκτός από την Μοργκάνα την οποία θεωρεί μοναδική. Τα συναισθήματα της Σελένα θολώνουν το τοπίο της κάθαρσης. Οι σκέψεις και αμφιβολίες γεμίζουν την Μοργκάνα αλλά τελικά η οργή της Γκρέις κερδίζει και είναι έτοιμη να την σκοτώσει.

Εκείνη την στιγμή ο Σέξπιρ επιστρέφει πίσω στην ζωή και μεταφέρει την εμπειρία του στην ομάδα. Ο κόσμος καταστρέφεται και η φλόγα του έδωσε την επιλογή να επιστρέψει πίσω για να προσπαθήσει να σώσει τον κόσμο του. Το τίμημα όμως είναι ότι, ως μέρος της φλόγας, δεν μπορεί να φύγει ποτέ από το ρουμερικε.

Η ανάκριση της Σελένα συνεχίζεται αλλά πλέον οι πληροφορίες είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Η σιωπή της Σελένα έχει μυστικά. Η σιωπή της απέναντι στις κατηγορίες θα οδηγήσουν στην θανάτωση της από τα χέρια του Σέξπιρ!

Το χόμπιτ πιστεύει ότι η φλόγα θα της δώσει την ίδια επιλογή που έδωσε στον ίδιο αλλά η προσευχή του Ντα Ελ δεν επέφεραν καρπούς. Και πως άλλωστε καθώς ο ίδιος αισθάνεται τύψεις για την μοίρα της Σελένα.

Αλλά τελευταία στιγμή η Μοργκάνα τον σταματάει περιμένοντας την Σελένα να της δώσει ένα λόγο για να την κρατήσει στην ζωή. Η Σελένα δεν της δίνει τίποτα και η Μοργκάνα την καρφώνει με το βαμπίρ σπαθί που ανήκε στην Σελένα. Το αίμα αδειάζει από το ξωτικό και οι πληγές της Μοργκάνα γιατρεύονται. Μια μέθεξη δύο τόσων διαφορετικών ειδών, κόσμων, ιδεών και ονείρων. Το σπαθί την διαπερνά αλλά μέχρι την τελευταία της ανάσα η Σελένα πλησιάζει την Μοργκάνα μέχρι να βρεθεί στην αγκαλιά της...

Η Σελένα δεν υπάρχει πια....

Στην αγκαλιά της Μοργκάνα η χλωμή Σελένα, στεγνή από αίμα, αφήνει πίσω της το Ρουμερικε...

Σκόρπιες σκέψεις κατακλύζουν την Μοργκάνα:

Γιατί η Σελένα δεν είχε παραπάνω ενισχύσεις;

Η Σελένα ευθύνεται για πολλά πράγματα αλλά όχι για όλα τα κακά αυτού του κόσμου

Αυτός που εκτέλεσε την αρχηγό των ασσασιν μετά την σύνοδο στην λευκή γέφυρα, δεν είναι η Σελένα

Η Σελένα δεν ευθύνεται για τους θανάτους των ασσασιν.





Comments

Popular posts from this blog

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

White Box Hero: Session 0 (Tales from Rumerike)