Session 11+: Call of the Sea

Τα ερείπια της πρωτεύουσας κείτονται σε απόσταση μιας περίπου μέρας με το καράβι από τη υπόλοιπα ήπειρο. Το ρεκόρ το κατέχει ο γνωστός μας καπετάνιος …… ο οποίος όχι μία, αλλά 2 φορές μέσα σε μια εβδομάδα κατάφερε να κάνει το ταξίδι σε λιγότερο από 6 ώρες! 

 Ο "ευλογημένος" καπετάνιος θησαυρίζει με την φήμη του και συχνά μπορείτε να τον συναντήσει κάποιος στα παραθαλάσσια χάνια του Swinford! Η ιστορία επαναλαμβάνεται σχεδόν μέρα με την μέρα αλλά το ρεκόρ του δεν μπόρεσε να το ξανακάνει ούτε ο ίδιος ούτε κανείς άλλος!

 Ο ζητιάνος, φίλος του Σέξπιρ, με τα λιγοστά ασημένια νομίσματα που του έδωσε αποφάσισε μια μέρα να τα πιεί στο χάνι ακούγοντας την χιλιοειπωμένη ιστορία! 

 Εκεί όταν τελείωσε η ιστορία για ακόμα ένα βράδυ ρώτησε τον καπετάνιο:

 "Ε καπετάνιος, μόνο το σινάφι σου μπορεί να περάσει απέναντι ή ο οποιοσδήποτε μπορεί πάρει ένα πλοιάριο για να πλεύσει απέναντι;" 

 Ο καπετάνιος σάστισε γιατί δεν περίμενε τέτοια ερώτηση και μάλιστα δεν το είχε σκεφτεί ποτέ του….

 Ο κόσμος πιστεύει ότι μόνο οι καπεταναίοι άκουγαν το κάλεσμα της θάλασσας. Και οι καπεταναίοι γεννιόντουσαν έτσι…; Οι υπόλοιποι χρησιμοποιούσαν τα πλοιάρια μόνο για ψάρεμα….

Τι θα συμβεί αν προσπαθήσει να περάσει απέναντι κάποιος ο οποίος δεν είναι καπεραναίος;

 Ο ζητιάνος ήπιε την μπύρα του με μια γουλιά. Σκουπίστηκε στο μανίκι του και έτρεξε να μεταφέρει την πληροφορία στον Σέξπιρ! 

 



 


Comments

Popular posts from this blog

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

White Box Hero: Session 0 (Tales from Rumerike)