Session 6: Milestones

 Η ομάδα με ανανεωμένη ενέργεια εισέβαλε στο εγκαταλελειμμένο χομπιτοσπιτο! Στην ίδια άθλια κατάσταση όπως και το προηγούμενο αλλά η έρευνα έφερε στο φως νέα στοιχεία! Το δεύτερο οίκημα ήταν το πανδοχείο του οικισμού και γρήγορα συμπέραναν ότι υπάρχουν και άλλα σπίτια θαμμένα στο χρόνο! Στο πρώτο δωμάτιο βρίσκουν σκελετούς ακουμπισμένους στον τοίχο απέναντι από την μοναδική και κρυμμένη από τα χαλάσματα, έξοδο από το κυκλικό δωμάτιο! 

 

Στο επόμενο δωμάτιο φτάνουν στο κυρίως σαλόνι το οποίο βρίσκεται εξολοκλήρου θαμμένο. Εκεί ο Σέξπιρ shoot first ask later καθώς ένα σάπιο και άρρωστο ζόμπι κινήθηκε πίσω από το μπαρ! Πανικός στην ομάδα η οποία αφού νικά το τέρας ξεκινούν να φύγουν πίσω! Ξεκουράζονται στο δεντροσπιτο και την επόμενη μέρα ξεκινούν να βρουν τις άρπυιες και τους χωρικούς! Ο δρόμος τους οδηγεί στα ερείπια ενός πύργου ίδιο με εκείνο που έκαναν την επιδρομή! Εκεί βρίσκουν στην οροφή τις φωλιές των τεράτων και την φυλακή των χωρικών οι οποίοι άκουσαν μια ανδρική φωνή μια φορά πριν από μήνες! 

 

Τους ελευθερώνουν, καταστρέφουν τα αυγά και επιστρέφουν στο Χελεντον! Επικρατεί ένα πανηγυρικό κλίμα στο ακριτικό χωριό και το βράδυ απλώνει το πέπλο του. Ο Σέξπιρ είναι ανήσυχος το βράδυ και φυλάει σκοπιά αλλά μετά από λίγες ώρες η κούραση τον νικάει και κοιμάται καθώς ο ηλικιωμένος κυνικός χωριάτης αφήνει πίσω του το χωριό και χάνεται μέσα στην νύχτα…

 

Η ομάδα την επόμενη μέρα ψάχνει στο σπίτι του και ανακαλύπτει ότι ο κυνικός ήταν και ψυχαναγκαστικός καθώς τα πάντα ήταν στην εντέλεια! Εκεί ανακαλύπτουν, με την βοήθεια ενός πανιού, ότι μάλλον ανήκε στην διαλυμένη πλέον οργάνωση των Voyage Knights οι οποίοι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι χάθηκαν μαζί με τον Κρασσο! 

 

Η ομάδα αφού πίστεψε ότι το έργο της έχει ολοκληρωθεί στο Χελεντον ξεκινά τον δρόμο της επιστροφής και Ντα Ελ/Μοργκάνα μαζί τους για να μαζέψουν περισσότερες πληροφορίες! Η Μοργκάνα κατέχει κάποιες πληροφορίες οι οποίες μπορούν να δείξουν μια από τις άκρες του νήματος αλλά είναι ακόμα διστακτική να μοιραστεί τις ιδέες της… το σύμβολο του Φοίνικα είναι το σύμβολο όλης της αυτοκρατορίας, των ιπποτών της, των ασσασιν της, της ξεχασμένη λευκής φλόγας…

 

Επιστροφή στην Λευκή Γέφυρα όπου ανακαλύπτουν ότι η Άστριντ δεν πέρασε ποτέ από εδώ… Γίνεται ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ της ομάδας και των γονέων…. Και ακολουθεί η συνάντηση στον διψασμένο γάιδαρο….

 

Ο Γκορμ εξιστορεί ένα παραμύθι από τότε πού ήταν παιδί 4 αιώνες πριν που αναφέρεται στην δημιουργία αυτού του περίεργου μετάλλου με την κόκκινη ανταύγεια… στο παραμύθι 2 master craftsman ένας νάνος και ένα ξωτικό δουλεύουν στα έγκατα της γης …. Ο νάνος σφυρηλατεί τοι αίμα της θεάς και το ξωτικό αιχμαλωτίζει τις ακτίνες του ήλιου…

 

Ο κύριος Ίντεν εξιστορεί στην κόρη του την περιπέτεια που είχαν στα ερείπια του Ρουμερικε αρκετές δεκαετίες στο παρελθόν με τον Τζος και το ξωτικό Νάντια! Επίσης αναφέρει ότι του εμφανίστηκε το χρίσμα της μαγείας αλλά κατάφερε να το καταπνίξει και στην συνέχεια να απαλλαγεί από αυτό.. και αποκαλύπτει ότι ίσως αυτός να ήταν ένας λόγος που άλλαξαν πόλη μετά την γέννηση της Γκρέις και τον χαμό της Νόρα!

 

Έν αναμονή αποφάσεων...

 




Comments

Popular posts from this blog

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

White Box Hero: Session 0 (Tales from Rumerike)