Session 4 & 5: Abducted!

 Η ομάδα πήρε επιτέλους την απόφαση να βοηθήσει τους κατοίκους του αμοιρου χωριού! Το σχέδιο ήταν να κρυφτούν στο γειτονικό δάσος και ως δόλωμα η Grace & Morgana θα μεταμορφωθούν σε νέες αγρότισσες ψάχνουν…. 


Εκεί στην κάλυψη των δέντρων οι ήρωες μας ανακάλυψαν ότι η απειλή ήρθε από τον ουρανό καθώς 2 άρπυιες επιτέθηκαν τις γυναίκες! Η Γκρέις έχασε αμέσως τις αισθήσεις της αλλά ο Ντα Ελ την επανέφερε στο φως ξεκινώντας έτσι ένα λογιδριο για την λευκή φλόγα κτλ 


Οι άρπυιες νικήθηκαν και τα πτώματα τα κουβάλησαν πίσω στο χωριό αργά το βράδυ! Οι αγνοούμενοι μπορεί να μην βρέθηκαν αλλά οι χωρικοί ένιωθαν σαν να έχουν νικήσει! Εκεί το βράδυ η ομάδα χωρίστηκαν στα 2 καθώς τα 3 μέλη της επέστρεψαν πίσω στην Άστριντ και στο καραβάνι τους! Εκεί ανακάλυψαν ότι μια φιγούρα επιτέθηκε στο καραβάνι καταστρέφοντας το, τραυματίζοντας θανάσιμα την Άστριντ και αρπάζοντας το κορίτσι! 


Έτσι ξεκινά το κυνήγι με τον Σερπικο να βρίσκει ακριβώς τα ίχνη τα οποία οδήγησαν λίγο έξω από το Willowsden! Εκεί βρήκαν το βαγόνι άδειο και ίχνη τα οποία οδήγησαν μέχρι την όχθη της θάλασσας όπου και εξαφανίστηκαν! 


Το κλίμα της αποτυχιας βαρύ για την ομάδα αλλά δεν σταματά εκεί! Η Άστριντ αποφασίζει να επιστρέψει πίσω στην Νταργκαρ για να λογοδοτήσει για την αποστολή της! Ο ομάδα αποφασίζει να πάει στην Λουναρις για απαντήσεις και για ενημέρωση! Ο Σερπικο στον δρόμο τους ανακοινώνει ότι θα τους οδηγήσει μέχρι εκεί και μετά θα συνεχίσει μόνος του! 


Στο δρόμο συναντούν ένα άλλο καραβάνι το οποίο έχει μαζέψει πτώματα και πράγματα από το μακελειό που έγινε έξω από την Λευκή Γέφυρα λίγο μετά το συμβούλιο! Βλέπουν τα πτώματα και τα όπλα, δηλητήρια, και τατουάζ στην πλάτη! Η Μοργκάνα δεν αποκαλύπτει την οργάνωση των δολοφόνων που κυβερνούν το Swindon αλλά το μυστικό δεν θα μείνει κρυφό για πολύ καιρό!


Στα προάστια της Λουναρις συναντούν απεσταλμένους του βασιλείου με αρχηγό την Περσεφόνη! Η ίδια αφού ακούει τις πληροφορίες υπόσχεται ότι θα ερευνήσει και θα ενημερώσει την ομάδα αλλά δεν τους δίνει πρόσβαση στο βασίλειο! Επίσης αποκαλύπτει την οργάνωση του Φοίνικα-δολοφονοι! Η ίδια απορεί με το κορίτσι του φεγγαριού και πως αυτό έμεινε κρυμμένο για τόσους αιώνες! Ο Σερπικο αλλάζει ροτα και η ομάδα των 5 πλέον ηρώων πηγαίνει στο Χελεντον για να συνεχίσουν το έργο τους!


Πιο βαθειά στο δάσος συναντούν ένα εγκαταλελειμμένο χομπιτο-αγρόκτημα! Αφού παίξαμε τένις με την κολλημένη πόρτα η ομάδα εισέβαλε στα σκουπίδια και στην λάσπη (έλα να λείπουν τα σχόλια για το σκουλήκι!!)! Επίσης ανακαλύπτουν τους σκελετούς μιας χομπιτο-οικογενειας! 


Αφού βγήκαν έξω αποφάσισαν να αφήσουν την θαμμένη οροφή και να ανέβουν πάνω στο δεντροσπιτο! Εκεί πρώτος ο Σέξπιρ ανέβηκε και συνάντησε μια οικογένεια από τεράστια σκαθάρια! 


Εκεί λοιπόν ξύπνησε ο Τομ Κρουζ στις επικίνδυνες αποστολές και με ένα σάλτο προσγειώθηκε με τα μούτρα στο μαλακό έδαφος! Η ομάδα όμως πολύ εύκολα τελείωσε την αναμέτρηση και στάθηκε έπειτα έξω από το θαμμένο σπίτι….





Comments

Popular posts from this blog

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

White Box Hero: Session 0 (Tales from Rumerike)