Session 3: Village of Helenton

 Η απόφαση ήταν ομόφωνη...οι ήρωες θα έβρισκαν μια λύση για την κατάσταση στο Χελεντον! Η απόφαση πάρθηκε αλλά η υλοποίηση της απόφασης ήταν μια διαφορετική εμπειρία!


Η πρώτη εξόρμηση στους άγριους τόπους νότια του χωριού οδήγησαν τον Σερπικο και στον Σέξπιρ να ανακαλύψουν μια ομάδα ετοιμοπόλεμων Ορκ να περιφέρονται στην ρημαγμένη ήπειρο! Η υπόλοιπη ομάδα έμεινε στο καραβάνι και με την προσπάθεια τους να λύσουν το μυστήριο του κοριτσιού από τα ερείπια! Ο Ντα ελ ανακαλύπτει λίγα πράγματα για τις αλυσίδες και εντοπίζει κόκκινες υπάρξεις να "κολυμπούν" μέσα στο μέταλλο! Οι υπάρξεις άλλοτε φαίνεται να αντιδρούν στο φως του ήλιου και άλλοτε να μην εμφανίζονται καν. Η Μοργκάνα με την βοήθεια της μουσικής κατάφερε να έρθει κοντά στο πολύτιμο φορτίο! Το αποτέλεσμα ήταν λίγο περίεργο καθώς οι 2 υπάρξεις συναντήθηκαν! Το κορίτσι μεν ηρέμησε αλλά τα αισθήματα που προσπάθησε να δημιουργήσει η Μοργκάνα γύρισαν πίσω σε αυτή! Το αίσθημα του φόβου μετατράπηκε στο αίσθημα της νοσταλγίας καθώς εικόνες από την βρεφική ηλικία της Μοργκάνας ήρθαν στην επιφάνεια! Εικόνες από πλωτούς οικισμούς πάνω στα ποτάμια που κανένας δεν έχει συναντήσει στην κοιλάδα του Ρουμερικε! 


Η πρώτη αποστολή επέστρεψε και ανέφερε τα πράγματα που συνάντησαν στην ύπαιθρο και έτσι ξεκίνησε η φάση των αποφάσεων (analysis- paralysis)! Πολλά σενάρια τέθηκαν στο τραπέζι και δύσκολο να αποφασίσουν όλοι μαζί! Τα σενάρια ήταν τα εξής: Να πάνε στην Λουναρις και να παραδώσουν το κορίτσι και να γυρίσουν πίσω, να περιμένουν 6 μέρες μέχρι την νέα σελήνη για να ανακαλύψουν τι απαγάγει τους χωρικούς, να βγούν παγανια και να καθαρίσουν το μέρος από τις απειλές! 


Στο Χελεντον υπάρχει και μια περίεργη φιγούρα οποίος έχει χάσει την γυναίκα του από τις επιδρομές αλλά φαίνεται να μην τον ενδιαφέρει! 


Εν τέλει η ομάδα κόπηκε στα 2 καθώς η χαοτική φύση του Σερπικο και του Σέξπιρ νίκησε και αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και να μην περιμένουν 6 μέρες! Έτσι και με την βοήθεια του Ντα Ελ και Μοργκάνας ακολούθησαν τα ίχνη των Ορκ και ο Σερπικο τους οδήγησε σε έναν εγκαταλελειμμένο πύργο! 


Η μάχη ξεκίνησε και η ομαδάρα των 4 ηρώων έβαλε ένα τέλος στην απειλή των Ορκ καθώς ανέκτησαν τον πύργο πίσω! Στα πράγματα των Ορκ ανακάλυψαν πέρα από λιγοστούς θησαυρούς, ένα πρόχειρο χάρτη με 2 σημειωμένες νεκροκεφαλές πάνω του! Ο Σερπικο σύγκρινε με τον δικό του χάρτη και βρήκε στο περίπου τα σημεία! 


Up to the Stories





Comments

Popular posts from this blog

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

White Box Hero: Session 0 (Tales from Rumerike)