Session 2: On our way to Lunaris!

 Την επόμενη μέρα το πρωί η ομάδα ξεκίνησε με το καραβάνι νότια πάνω από τον μισοξεχασμενο παλιό εμπορικό δρόμο! Το ταξίδι κύλησε ήρεμα την πρώτη μέρα τόσο ήρεμα ώστε δεν πήραν χαμπάρι το τι συμβαίνει γύρω τους στην περιοχή (4 αποτυχημένα rolls…) αλλά το πιστό γεράκι του Σερπικο έδειξε σημάδια ανησυχίας κατά το βράδυ!


Ο Σερπικο ακολούθησε το γεράκι και ανακάλυψε την φωλιά ενός Ογκρε ο οποίος είχε δεμένη χειροπόδαρα σε ένα πασαλο μια μελαχρινή κοπέλα η οποία έχει πραγματικά μαγική φωνή. Με το ένα του χέρι το πλάσμα γυρνούσε νωχελικα την σούβλα όπου πάνω της είχε δεμένο έναν ημίγυμνο νάνο με άσπρα μαλλιά… ο νάνος δεν φαινόταν να καίγεται. Ο Σερπικο γύρισε αμέσως πίσω και κάλεσε το ιππικό για βοήθεια. 


Η ομάδα λοιπόν έσπευσε να σώσει τους κακομοίρηδες ήρωες από το στομάχι του Ογκρε! Η μάχη ξεκίνησε με το ξωτικό να εξαπολύει βέλη κατά του Ογκρε, με τον Bjørn να ορμάει στην μάχη βροντοφωναζοντας πολεμικές ιαχές των νάνων και με την Γκρέις & Σέξπιρ να προσπαθούν να απελευθερώσουν τους δέσμιους! 


Αφού ελευθερώθηκαν όλοι ξεκίνησαν να νικήσουν το Ογκρε! Πρωτού κάνουν την κίνηση της τριπλέτας: βέλη του Σερπικο, ξύλινη δάδα του Ντα'ελ και τσεκουριά του Bjørn, το Ογκρε κατάφερε να δώσει ένα καίριο χτύπημα στον Σέξπιρ ο οποίος αποφάσισε να γίνει ήρωας (μάλλον εμπνεύστηκε από τον Φρόντο με το Κεντρί)!


Το Ογκρε πέθανε, η Γκρέις αγκάλιασε τον Σέξπιρ, ένιωσε μία ζεστασιά καθώς η νέες τις δυνάμεις έκαναν την εξαφάνιση τους! Μετά ξεκίνησαν οι κουβέντες με τους καινούργιους Μοργκάνα και Ντα'ελ να αφηγούνται την ιστορία τους και πως και οι 2 τους εξαπατήθηκαν από το ξωτικο με το όνομα Σελένα! 


Ξέρετε τώρα λίγα μυστικά ο ένας με τον άλλον για να πηγαίνει καλά το campaign!! 


Η ομάδα συνεχίζει όλη μαζί για ακόμη μια μέρα και μισή μέχρι το παλιό σταυροδρόμι! Εκεί ανακαλύπτει έναν σχεδόν εγκαταλελειμμένο φρούριο, με το όνομα Χελεντον! Ξέχασα να σας διηγηθώ πως οι νάνοι διασταύρωσαν τα κέρατα τους σαν τους ταύρους! Η καλύτερα πώς συγκρούστηκαν ο παλαιός νάνος της λευκής φλόγας με τον νέο νάνο της πραγματικότητας! Έπειτα όμως από την συμφωνία κυρίων τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους!


Στο Χελεντον λοιπόν σταμάτα το καραβάνι για ανεφοδιασμό! Βρίσκουν λίγο φαγητό αλλά μαθαίνουν ότι το το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι που δουλεύουν στις φάρμες νότια του οικισμού και του μικρού ποταμιού άρχισαν να εξαφανίζονται! Έτσι λοιπόν αποφασίζουν να τους βοηθήσουν! Αφήνουν λοιπόν το καραβάνι στα χέρια της Άστριντ και φεύγουν στην επίκληση βοήθειας των κατοίκων!


Meanwhile….


Το καραβάνι έφυγε μέσα στην νύχτα από την Λευκή Γέφυρα με κατεύθυνση το Swinford! Η Οντιλε με την συνοδεία της πήραν τον δρόμο της επιστροφής! Η νύχτα ήταν βροχερή και τα άλογα δυσκολεύονται να καλπάσουν στην λάσπη! Ξάφνου μια αστραπή φωτίζει το σκοτάδι και αμέσως η άμαξα σταματά απότομα καθώς στην πορεία της βρίσκεται ένας μαυροντυμενος άντρας! Το σπαθί του αντανακλά τις λάμψεις και το νερό της βροχής κυλάει πάνω στην λεπίδα …. διψά για μια απάντηση… Που είναι το κορίτσι των ερειπίων του Ρουμερικε….





Comments

Popular posts from this blog

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

White Box Hero: Session 0 (Tales from Rumerike)