Session 1: The Council & The Cargo

Η ημέρας έφτασε και η αποστολή των νάνων με το πολύτιμο φορτίο ήρθε στην Λευκή Γέφυρα.

Το συμβούλιο γίνεται στο πανδοχείο όπου η απόφαση είναι να πάνε το φορτίο στην κατοικία των ξωτικών στον νότο, Λουναρις.

Προσωπική εξέλιξη

Bjørn:

Αρχηγός της αποστολής δεν είναι άλλη από τη μητέρα του την Άστριντ. Η τελευταία πενταετία ήταν δύσκολη για την ίδια η οποία κατέληξε να γίνει μια κυνηγός θησαυρών. Ο πατέρας του δεν την συναντά και μάλλον την αποφεύγει.

Σε μια περίεργη συζήτηση ο Bjørn ζητάει από την μητέρα του να τον "κατασχέσει" και να τον αναγκάσει να πάει μαζί με το καραβάνι με το πρόσχημα ότι η ίδια χρειάζεται προστασία!

Σέρπικο

Το συμβούλιο τον αφήνει παγερά αδιάφορο αλλά η συνάντηση με την Ιέρεια Κασσάνδρα θα του αφήσει ένα σημάδι καθώς ένα σκίρτημα και μια φλόγα άναψε μέσα του.

Αφού τον επικαλέστηκαν ως ξωτικό, ο ίδιος αποφάσισε να ακολουθήσει την αποστολή μέχρι την γενέτειρα του.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης του άρχισε να μαθαίνει τι είναι οι έννοιες: πίστη, θρησκεία & θεοί.

Σεξπυρ

Άλλος ένας που το συμβούλιο δεν τον ενδιαφέρει αλλά όταν μαθαίνει ότι το φορτίο είναι ένα νεαρό κορίτσι πρόθυμα δηλώνει μέρος της αποστολής.

Στην πρώτη συνάντηση με την κοπέλα προσπαθεί να επικοινωνήσει αλλά μάταια. Επίσης στο άγγιγμα μας βλέπει στιγμιαία μια πύρινη λαίλαπα.

Grace

Η περιέργεια είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από την απόφαση της να ακολουθήσει το καραβάνι. Προσπαθεί να συλλέξει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί. Αυτό θα την οδηγήσει σε μια συζήτηση για το παρελθόν πατέρα της.

Ο Ίντεν όταν ήταν νέος ταξίδεψε με τον Τζος και μια elven Maiden με το όνομα Νάντια. Η νοσταλγία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Ίντεν αλλά δεν αποκαλύπτει επιπλέον λεπτομέρειες.

Επίλογος του επεισοδίου

Η ομάδα κανονίζει μια συνάντηση ανάμεσα στους Κασσάνδρα, Ίντεν και το πολύτιμο φορτίο. Συναντούν το αλυσοδεμένο κορίτσι το οποίο δεν φαίνεται να αντιδρά σχεδόν σε τίποτα εκτός από τον φόβο να μην εκτεθεί στο φως του φεγγαριού.

Η Άστριντ η οποία ηγείται της αποστολής εξιστορεί την αποστολή της στο Ρουμερικε. Η ομάδα της βρήκε τα ερείπια ενός ναού της Παλιάς Φλόγας (μονοθεϊστική θρησκεία πριν την πτώση) και εκεί αποκρυπτογράφησε μια επιγραφή η οποία έγραφε για το μέρος που ούτε ο ήλιος αλλά ούτε το φεγγάρι βλέπουν και οπού εκεί υπάρχει κάτι πολύτιμο. Ακολούθησε τις οδηγίες και βρήκε σε ένα υπόγειο κλουβί το κορίτσι. Ήταν αλυσοδεμένη στον τοίχο, προσπάθησε να την ελευθερώσει αλλά η ίδια άρχισε να ουρλιάζει. Η Άστριντ έβγαλε τους λίθους που κρατούν τις αλυσίδες και την βγάζει έξω από την κατακόμβη. Το κοριτσάκι είναι έξαλλο και φωνάζει από φόβο. Η Άστριντ βλέπει στιγμιαία ρούνους που εμφανίζονται στο φως του φεγγαριού. Κλειδώνει το κορίτσι σε μία άμαξα και εκεί ηρεμεί. Επιστρέφει στο Νταργκαρ για να δει τί θα κάνει.

Η Κασσάνδρα βλέπει το κορίτσι αλλά δεν ξέρει τι μπορεί να προσφέρει σε απαντήσεις στην ομάδα. Η ίδια ήθελε να πάρει το κορίτσι στην εκκλησία αλλά τι συμβούλιο της αρνήθηκε.

Ο Ίντεν είναι σκεφτικός και επιφυλακτικός. Δεν ξέρει τι είναι το κορίτσι και ότι δεν ξέρει, ελέγχει κτλ τον φοβίζει και ζητά από την Grace να είναι έξτρα προσεχτική με την αποστολή της.

Και όπως είπε εύστοχα η Grace: Μοιάζει με μια ωρολογιακή βόμβα η οποία ψάχνει ένα μέρος για να σκάσει!!



Comments

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders