Prelude: Rumerike Summertime. Session 0.

Οι ήρωες μας συναντήθηκαν στην Λευκή Γέφυρα. Ο Serpiko ήρθε από το δάσος των ξωτικών. Ο Bjørn αυτοεξόριστος μαζί με τον γέροντα πατέρα του από την πέτρινη πόλη των νάνων, την Ντάργκαρ. Η Γκρέις & ο Σεξπυρ αυτοεξόριστοι από την πόλη των ανθρώπων στον νότο, Willowsden (έντονη η κινητικότητα των πληθυσμών και πολύ εξορία)!

Φήμες

Υπάρχει μια κινητικότητα στις σκιές και στα μέρη που δεν φτάνει ο ήλιος. Φήμες για την άνοδο της σκιάς μετά από την ήττα της πριν από έναν αιώνα με την θυσία του βασιλιά Κράσσου. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι απλά ιστορίες.

Οι νάνοι ανακάλυψαν κάτι σε μια εξόρυξη στα ερείπια του Ρουμερικε. Στην συνέχεια ζήτησαν την άμεση συνάντηση των εκπροσώπων των φυλών στην Λευκή Γέφυρα για να αποφασιστεί το μέλλον της υπόθεσης τους. Πρώτη φορά μετά τον Κράσσο συγκαλείται τέτοια σύνοδος.

Οι 3 άνθρωποι άρχοντες καταφθάνουν από γειτονικά χωριά και είναι:

Bendix from Willowsden (Βοεβόδας)
Fastrada from Wolfwater (Great sword etc)
Odile from Swinford (Tailor, Φορέματα, Κοκέτα)

Ποιος όμως εκπροσωπεί την Λευκή Γέφυρα;

Προσωπική εξέλιξη

Serpiko: Ανακαλύπτει τον κόσμο μακριά από το βασίλειο των ξωτικών. Μαθαίνει συμπεριφορές, συνήθειες, ήθη, έθιμα, φαγητά. Είναι ο πρώτος που μαθαίνει για αυτή την συνάντηση κορυφής και από ότι φαίνεται τα νέα έχουν ταξιδέψει στην κοιλάδα.

Bjørn: Επίκεντρο της εξέλιξης η σχέση με τον πατέρα του. Ξεκινά να ξετυλίγεται το κουβάρι. Ο Πατέρας του ένας μάστερ crafter θα έπρεπε να ήταν στην κυρίαρχη κάστα αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι οι νάνοι έχουν χάσει τον δρόμο τους και έφυγε.

O Bjørn δεν πολύ πιστεύει τον πατέρα του και ρίχνει το φταίξιμο στην μητέρα του παρότι ο Gorm δηλώνει ότι δεν φταίει η μητέρα του, η Astrid. Νοιώθει μπερδεμένος και ξετυλίγει το κουβάρι με μία παγωμένη, καλοκαιρινή μπύρα!

Ο γιος του ακολουθεί αρκετά χρόνια αργότερα. Ο ίδιος, Gorm, φοβάται μην τυχόν το καραβάνι με την αποστολή καταφέρουν να χρησιμοποιήσουν το αρχαίο έθιμο όπου ζητούν μια αποστολή για να επιτρέψουν έναν εξόριστο να ξαναγυρίσει πίσω καθαρός.

Γκρέις & Σεξπυρ: Ωραίες βαρκούλες αρμενίζουν (αλλά οι πιο ωραίες ιστορίες ξεκινούν έτσι). Το πιο παράξενο που συνέβη ήταν όταν ο πατέρας της μίλησε πρώτη φορά με τον Sebriko που μαλάκωσε την σκληράδα του, τουλάχιστον προσωρινά.

Ο Διψασμένος Γάιδαρος σφύζει από ζωή αυτές τις μέρες.


Comments

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders