Grace Iden & Σεξπυρ background

Grace Iden

Ήταν λιγάκι ασύμφορο οικονομικά που ο κύριος Ίντεν ήταν τόσο αντικοινωνικός. Από το κατάστημα με τα μαντζούνια και τα διάφορα σκευάσματα θα μπορούσε να βγάζει ένα καλό εισόδημα, αλλά αυτό λίγο τον ενδιέφερε. Κλειδωμένος τις περισσότερες ώρες στο εργαστήριο του με τα βιβλία και τις σημειώσεις του, δεν έδινε πολλή σημασία στους πελάτες και δεν θα έδινε καμία σημασία, η αλήθεια να λέγεται, αν δεν είχε να μεγαλώσει την Γκρέις, την μία και μοναδική του κόρη. «Δεν είμαι εδώ» φώναζε όταν κάποιος επέμενε να του χτυπά την πόρτα και δεν ήθελε αν βγει. Όμως πολλοί άνθρωποι επέμεναν.

Κακορίζικος, στριμμένος, ανισόρροπος, μισάνθρωπος, παρόλα αυτά ο ίσως ο καλύτερος αλχημιστής και θεραπευτής της περιοχής. Ο δρόμος για το κατάστημά του, που ήταν συνάμα το εργαστήριο και το σπίτι του, ήταν κακός και είχε φροντίσει, για να τον αφήνουν ήσυχο και να μην τον ενοχλούν με «αηδίες», να του δώσει μια ιδέα από τρόμο. Κρεμασμένα κόκκαλα ζώων, περίεργες μορφές ζωγραφισμένες στους βράχους, δέντρα χωρίς φύλλα, τα είχε όλα σκηνοθετήσει για να τρομάζει τους αφελείς. Τον είχαν κατηγορήσει για διάφορα άσχημα πράγματα πολλές φορές. Τον είχαν σύρει οι στρατιώτες στην πόλη να δώσει λόγο. Τίποτε από αυτά δεν ήταν αλήθεια.

Απλά όταν ήταν νέος, Μπλέιθ τον φώναζαν ακόμη τότε, έχασε την αγαπημένη του σύζυγο, Νάρα, στη γέννα το πρώτου τους παιδιού. Κανείς τότε δε φάνηκε να καταλαβαίνει τι έγινε, τι έφταιξε, πως έφυγε εκείνη τόσο γρήγορα, τόσο άδικα. Από τότε ο Μπλέιθ Ίντεν πήρε το παιδί και έφυγε πέρα από την πόλη, να ζήσει μακριά από τους άλλους ανθρώπους και να αφοσιωθεί στις έρευνές του. Άφησε πίσω τους φίλους του και τους συγγενείς του, και με τον καιρό τον άφησαν και αυτοί. Τον άφησαν όλοι οι άνθρωποι, όλοι εκτός από τον Τζος Φάντομ, αλλά πάλι αυτός δεν ήταν άνθρωπος με την στενή έννοια. Ήταν ένα halfling. Ένα θρασύτατο, ενοχλητικό, ξεροκέφαλο halfling, που δεν θα τον άφηνε ποτέ σε ησυχία, ένας αληθινός φίλος δηλαδή.

Ένας φίλος που ήξερε, όπως και η Γκρέις ότι ο κύριος Ίντεν είχε κατά βάθος καλή καρδιά. Και πως αν κάποιος τον χρειάζονταν στα αλήθεια, δεν θα έλεγε ποτέ όχι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έλεγε πολλά άλλα απαίσια και κυνικά πράγματα. Μα κανείς δεν είναι τέλειος… Σίγουρα όχι ο κύριος Ίντεν.

(Όνομα: Grace Iden. Bleith Iden & Nara Iden (Father & Mother: deceased)

Συγγενείς: πατέρας-Μπλέιθ Ίντεν, κάποιοι άλλοι συγγενείς ξαδέρφια θείοι κλπ, σκορπισμένοι εδώ και εκεί. )

Half human with Sin of Wraith, +1 to melee damage

Dragon Totem

1. Red=Fire
2. Gold=Fire
3. White=Ice
4. Black=Acid
5. Green=Gas
6. Shadow=Pure Darkness
7. Blue=Lighting
8. Platinum=Light

Phantom Family

Ο Τζος Φάντομ παντρεύτηκε την Άγκαθα και έφεραν στον κόσμο ένα μικρό αγοράκι με το όνομα Σεξπυρ! Η οικογένεια ως μοναδικοί φίλοι του Μπλειθ έφυγαν μαζί του στην νέα τους κατοικία, στην Λευκή Γέφυρα μαζί με τον Ίντεν.

Ο Σεξπυρ από νωρίς φαίνονταν τι πλάσμα θα ήταν. Σκανδαλιάρης και άτακτος! Έμαθα την δουλειά του μάγειρα από τον πατέρα του και δούλευε και για τον Ίντεν.

Ο Τζος και η Άγκαθα έχουν στην κατοχή τους το πανδοχείο της Λευκής Γέφυρας, Το διψασμένο Γαϊδούρι.

Η φυσική περιέργεια του Σεξπυρ, τον οδήγησε στο κλασσικό επάγγελμα της εποχής, "αυτός που δανείζεται ξένα αντικείμενα"! Φυσικά από νωρίς ο Σεξπυρ έμαθε την τέχνη της μαγειρικής και έκτοτε βοηθάει και στο πανδοχείο αλλά και τον κύριο Ίντεν.

Τζος Φάντομ (Father) & Σεξπυρ Φάντομ: Rogues & Cooking

Agatha:Μητέρα


Comments

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders