Lord Gaelather Nihmedu. Chapter 1-3, Prelude.

Gaelather (Gael-ath-er) Pegasus of Winter
Secret name: Mynes (My-nes) Emerald Heart

Κεφάλαιο 1 Commune

(Silence http://www.youtube.com/watch?v=MI3OgbJS6oc)

Το παιδί σήκωσε τα χεράκια του στον ουρανό. Ήταν πολύ χαρούμενο καθώς η πρώτες νιφάδες του χιονιού εμφανίστηκαν πάνω από την πόλη της Εβερέσκα. Ο μικρός Gaelather έτρεξε μέσα στο παλάτι της Ίβαε και άρχισε ένα ξέφρενο πανηγύρι.

Η λεπτοκαμμομένη Ίβαε άρχισε να κατεβαίνει από το πάνω όροφο. Σήμερα ήταν τα γενέθλια του μικρού της αδελφού. Μια τόσο σημαντική ημέρα για τους θνητούς. Σήμέρα θα του έκανε το πρώτο σημαντικό του δώρο, το πρώτο του σημαντικό μάθημα.

-Μην φοβάσαι μικρέ μου Gaelather. Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που γεννήθηκες και πάντα ήθελες να μάθεις για την μητέρα μας. Ο Gaelather άπλωσε τα χέρια του και περίμενε με αγωνία. Θα έβλεπε για πρώτη φορά την μητέρα του. Ο ίδιος αντιμετωπίζωντας ως μισο ξωτικό την απέχθεια την κοινότητα που μεγάλωνε πίστευε ότι με αυτόν το τρόπο θα μπορούσε να νιώσει καλύτερα.
.... Οι εικόνες γέμισαν το μυαλό του. Πόσο όμορφη ήταν η μητέρα του. Πόσο πόνο την προκαλούσε ο Gaelather. Έβλεπε να γεννιέται, ένοιωθε τον πόνο και είδε το θάνατο. Ξύπνησε σαν από ένα κακό όνειρο και κρύφτηκε στην αγκαλιά της Ίβαε μα δεν θα μπορούσε να κρυφτεί για πάντα...

Κεφάλαιο 2 The Council

( from master to student to master http://www.youtube.com/watch?v=o1sQ5jwsYbI )

Το μικρό ξέφωτο ήταν γεμάτο από ξωτικά και ο 14 χρόνος Gaelather στέκονταν στην μέση. Κοιτούσε γύρω του στην προσπάθεια του να δει την Ίβαε. Τα βλέμματα του συναντήθηκαν και του χαμογέλασε. Ο Gaelather γνώριζε ότι σήμερα θα αποφάσιζαν για την τύχη του. Η αδελφή του είχε να μάθει να μην λυγίσει μπροστά στα συναισθήματα του και να σταθεί χωρίς φόβο. Είχε μάθει το μάθημα του καλά αλλά τώρα μπροστά στο μουρμουρητό των ξωτικών ένοιωθε σαν μωρό παιδί.

Η ετυμηγορία ήρθε. Θα μπορούσε να μείνει στην πανέμορφη Εβερέσκα μέχρι να ενηλικιωθεί και υπό τον όρο να ακολουθούσε το δρόμο της πίστης, τους αιώνιους Σέλνταριν. Οι αντιδράσεις έγιναν ακόμα πιο έντονες. Ποιος θα εκπαιδευε τον Gaelather; Τα επιφωνήματα πολλαπλασιάστηκαν. “Αυτός είναι ένας Νίμεσιν”, “ Διώξτε τον όσο ακόμα είναι μικρός”

Ο κρύος ιδρώτας άρχισε να τρέχει στο μέτωπο του Gaelather. Η ψυχραιμία του άρχισε να τον εγκαταλείπει. Τόσα δύσκολα χρόνια, τόσα παρατσούκλια, τόσο πείραγμα...
“ Εγώ θα αναλάβω το παιδί” και ξαφνικά έπεσε μια νεκρική σιγή στο συμβούλιο. Ακούστηκαν μόνες λίγες φωνές “Μα. Lady Rithiel, είστε σίγουρη για την απόφαση σας;”. Ο ήλιος είχε αρχίσει να δύει και τα ξωτικά δεν είχαν κουνηθεί από την θέση τους.
“Τα μυστικά της Sehanine δεν θα ειπωθούν σήμερα. Το παιδί θα έρθει μαζί μου”
Ο μικρός Gaelather προχώρησε στο νεύμα της Rithiel. Τότε άρχισε να νοιώθει παράξενα. Ένα γλυκό φως τον αγκάλιασε, τον ζέστανε, του έδωσε κουράγιο. Το πρώτο βήμα ήταν δύσκολο αλλά τα επόμενο ακόμα πιο εύκολο. Και έτσι ξεκίνησε το μεγάλο του ταξίδι.

Κεφάλαιο 3 Exile

(503 http://www.youtube.com/watch?v=s7ICtdiRW3k&feature=related)

O Gaelather σύμφωνα με τις οδηγίες της Rithiel & Ivae δεν έπρεπε να κοιτάξει πίσω. Είχε ξεκινήσει μόνος το δρόμο της μη επιστροφής, το δρόμο της εξορίας. Δεν είχε φανταστεί πόσο δύσκολο ήταν. Τα ξωτικά είχαν μαζευτεί αριστερά και δεξιά του δρόμου. Στα χέρια τους κρατούσαν καλάθια με τα λουλούδια της ντροπής, λουλούδια που έριχναν στους εξόριστους. Η Ίβαε θα ξεκινούσε και αυτή τον δρόμο της μέσα σε μια γιορτή μα από την άλλη μεριά της Εβερέσκα ήταν μια κηδεία. Τα κόκκινα πέταλα έπεφταν στα πόδια στην Ίβαε και τα κίτρινα κλωνάρια χτυπούσαν το πρόσωπο του Gaelather.
“Naralis Alanor. Δώσμου κουράγιο, υπομονή και δύναμη να διαβώ και αυτό το δύσκολο μονοπάτι. Δώσε μου την δύναμη της συγχώρεσης. Σε παρακαλώ συγχώρεσε τους και εγώ θα εκπληρώσω το χρέος μου. Θα μεταφέρω τις ψυχές τους πίσω στην αγκαλιά σου. Όσος χρόνος και αν μου μένει τόση είναι και η θέληση μου.”
Ο Gaelather σήκωσε το κεφάλι του ψηλά. Δεν γύρισε πίσω. Το βήμα του ήταν σταθερό και ακλόνητο όπως και η πίστη του. Ήταν ένας ιερός πολεμιστής...

Lyrics

Silence

Michael Kiske
Is it just a dream or is it just a deja vu from nowhere?
I hide myself my feelings where hurt long ago
Just curious in the middle of a lonely road
I turn myself away through the day

Amanda Somerville
I'm running in the night
Got nowhere else to hide
I'm looking through this wounding heart inside me

Michael Kiske
I'm walking without aim
No destination pouring rain
Or is it just the end my lonely road

Hear now, I wonder how can feelings hurt
Hear now, when silence speaks louder than words


Michael Kiske
No regret, another morning in another place
No looking back, just turn myself away
There is innocence and silence that starts long ago
A destiny without you

Michael Kiske
I'm running in the night
Got nowhere else to hide
I'm looking through this wounding heart inside me

Amanda Somerville
I'm walking without aim
No destination pouring rain
Or is it just the end my lonely road

Amanda Somerville
I am ready for a fight no matter how you try
I would be the one surviving without fortress
Michael Kiske
I would mend my broken heart, you can't tear it apart
Or is it just the end my lonely road

Hear now, I wonder how can feelings hurt
Hear now, when silence speaks louder than words
Hear now. I walk the boulevard of lonely dreams
Hear now, no matter if my end is near

Comments

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders