Tel' Adoe en Nanta: History of the Realms - Part 1

Μετά από μια συνάντηση εννέα ωρών και ένα απίστευτο brainstorming, επιτέλους καταφέραμε να βάλουμε σε χρονολογική τάξη κάποια γεγονότα, ούτως ώστε να είμαστε σωστοί με τις ημερομηνίες στο τωρινό campaign. Παραθέτω το πρώτο πρόσθετο κομμάτι στην ιστορία των Realms, στην πορεία θα προσθέτω και άλλα μέχρι το τέλος του campaign, όπου και θα παραθέσω την τελική σειρά των γεγονότων.



1372 DR - Έναρξη του campaign με την Tania, την Esvele και τον Ralmevik.

1374 DR - Η ομάδα πηγαίνει στο Ravenloft, η Esvele και ο Ralmevik ακολουθούν τον Azrael, η Tania γυρίζει πίσω στα Realms.

1376 DR - Γέννηση Elran, paladin της Selune.

1377 DR - Η Phae και ο Gillaern έρχονται στα Realms, κοντά στην Iriaebor, κάνουν resurrect τον Bredain.

1378 DR - Γέννηση Elazar, paladin του Kelemvor και Favoured Soul του Myrkul.

1379 DR - Ξεκινάει την δράση του το clergy της Araushnee σαν αίρεση μέσα στην εκκλησία της Sehanine.

1380 DR - Γέννηση των διδύμων Angelika και Klarissa, paladin του Tyr και priest του Ilmater αντίστοιχα.

1381 DR - Γέννηση του Blaze, War Wizard του Cormyr.

1383 DR - Γέννηση των διδύμων Raven και Midnight, rangers της Selune.

1385 DR - Γέννηση της Love, bard.

1388 DR - Η Angelika Fernandez συναντάει τον Ralmevik, βασιλιά του Mulhorand, πριν την αντιπαράθεση μεταξύ του Mulhorand και Unther. Τα κράτη συνθηκολογούν, το Unther ανήκει στην δικαιοδοσία του Mulhorand. O Ralmevik επιστρέφει στο παλάτι με την Angelika, η γυναίκα του Miirymaranathir και τα παιδιά του Lynneth και Borivik εγκαταλείπουν το Mulhorand, ο θρόνος μένει χωρίς διάδοχο.

1398 DR - Στις 20 του Nightal, κατά την διάρκεια της γιορτής του Wintersolstice, εμφανίζεται στο Calimport ένα gate που προκαλεί despair στον κόσμο και μαζικές αυτοκτονίες. Τα clergy των θεών αναστατώνονται.

Comments

Margo said…
Εδω έχω να κάνω μια παρατήρηση. Οι γονείς της Ριθιελ έχουν πολλά χρόνια που έχουν χαθεί και γνωρίζουμε οτι η μητέρα της μια priestes της Araushnee έσωσε τον Γρολγκ πολλά χρόνια πριν. Οπότε το clergy πρέπει να υπήρχε πιο πριν απο τον ερχομο του Γκιλάερν στα Realms
Η παρατήρηση σου στέκει, θα το έχω κατά νου για διόρθωση, άλλωστε δυστυχώς ακόμα δεν έχω βάλει κάτω την ιστορία της Rithiell χρονολογικά. Μην ξεχνάς πως και η ίδια απέκτησε ένα παιδί με ένα night elf, οπότε γυρνάμε αρκετά πίσω, πόσο ακριβώς πίσω όμως δεν ξέρω ακόμα!
Όλα θα γίνουν σωστά, είπαμε! Θα συμβάλλουμε όλοι μαζί και θα την φτιάξουμε την σωστή χρονολογική σειρά!
Athar Vulrax said…
Αν και με κολακεύει,κυρίες μου,το ότι έχει γίνει το άλλο μου εγώ, ο Γκρόλγκ, θέμα αντιπαράθεσης,μόλις μου υπενθυμίσατε πως πρέπει να ανεβάσω την ιστορία του λαοφιλούς, υπέροχου, γεμάτου χιούμορ και χάρη, δρυίδη...μανδάμ!
Άντε καλέ μου Athar, που είναι η ιστορία του δρυίδη σου; Θέλουμε να την διαβάσουμε και εμείς!

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders