Ο πολιούχος του Ρόεσομ ;-)

Τα μεταφέρω τις ευχές μας στον Άθαρ και μέσα από το blog ;-) Χρόνια πολλά και καλά γεμάτα με υγεία!!

Περάσαμε ένα βράδυ με αρκετή τεκίλα και πολωνέζικη βότκα ;-) (Ευτυχώς που δεν ήρθες Δώρα γιατί θα σου χαλούσαμε το στομάχι και σίγουρα το διάβασμά σου) Να το ξανακάνουμε;-) (ελπίζω την άλλη εβδομάδα!!)

Ακούσαμε πολύ ροκ και heavy χθες και σήμερα ξύπνησα ακούγοντας το παρακάτω γλυκό κομμάτι;-) (Δώρα να το ανεβάσουμε και αυτό στις λίστες μας; )

Καλημέρα σας και ακόμα μια φορά πολύχρονος ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=9E5cjsRfxDI&feature=related

Comments

Margo said…
πολυ ωραιο το τραγουδακι αλλα πολυ αιμα πανω στο καημενο το ελφακι
Καλά τα λες Κώστα, πάλι καλά που δεν ήρθα γιατί μου φαίνεται ξεσαλώσατε και εμένα δεν με παίρνει και πολύ το ξεσάλωμα μέσα στην εξεταστική!

Το τραγουδάκι δεν χρειαζόταν να με ρωτήσεις για να το προσθέσω, είναι αυτονόητο ότι μπήκε στην λίστα!
Athar Vulrax said…
Ευχαριστώ ευχαριστώ και θα το επαναλάβουμε σίγουρα...άλλωστε αφορμές υπάρχουν με πλησιέστερη τα θετικά αποτελέσματα των ακαδημαϊκών σας δοκιμασιών! Παρεμπιπτόντως, το παιχνίδι της Δώρας θα μπορούσε να ονομαστεί "Ο Γκρολγκ και κάτι άλλοι" με υπότιτλο "Της Εβερέσκας το Κάγκελο" ή "Η Εκδίκηση της Γυφτιάς" αυτό για εμάς τα καταπιεσμένα Night Elves ! Ναι κυρία μου, έχουμε μαύρη πέτσα ΚΑΙ;;; Όχι σοβαρά τώρα (όσο γίνεται) ο τίτλος θα πρέπει να είναι απλός. "Το campaign του Χρόνου" Βέβαια πάλι θα υπάρχει ο φόβος κάποιοι ανόητοι (όπως εγώ) να νομίζουν ότι αναφερόμαστε στο παιχνίδι που πρόκειται να παίξουμε του χρόνου αλλά τι να πεις...
Βασικά Άθαρ, είχα μια ιδέα σχετικά με την ονομασία του campaign αλλά την απέρριψα γιατί ήταν μεγάλη. Πάντως, μπορεί ο Χρόνος να παίζει μεγάλο ρόλο στην ιστορία, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι πολλά που μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω...

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders