Καινούρια εμφάνιση!

Εεεε καλά, δεν είναι και τελείως καινούρια αλλά διαφέρει από την προηγούμενη μορφή της! Ο λόγος που επιστρέψαμε σε αυτήν είναι γιατί δεν έχω χρόνο προς το παρόν να φτιάξω καινούρια λόγω εξεταστικής, μόλις βρεθεί ο απαραίτητος χρόνος θα μεταβούμε σε κάτι παντελώς καινούριο! Για να γίνει όμως αυτό θέλω να μου στείλετε εικόνες που σας αρέσουν και θα θέλατε να μπουν σαν background και σαν banner!

Όσο για το layout, είναι κάπως διαφορετικό μιας που το Blogger αποφάσισε να αναβαθμίσει τον σχεδιαστή προτύπων που είχε (ευτυχώς, μου έκανε την ζωή πολύ πιο εύκολη!). Υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως η στήλη να μεταφερθεί στα αριστερά και διάφορα άλλα, αν θέλετε να το αλλάξω και αυτό απλά πείτε μου!

Happy blogging people!!!

Comments

Oliva said…
Σε ευχαριστούμε και πάλι την καλλιτεχνική παρέμβαση!!! ;-)

Θα σου στείλω φωτογραφίες μέσα στην εβδομάδα.

Επίσης στείλε μου ένα όνομα-Ετικέτα για το campaign που παίζουμε γιατί θέλω να ανεβάσω κάποια πράγματα για τους χαρακτήρες μας! Είναι μια ωραία ιστορία που πρέπει να αποθανατιστεί στο blog μας ;-)
Margo said…
Ευγε για την καινουρια εμφανιση! Επισης ειναι πιο ευκολοδιαβαστη!
Το όνομα του campaign θα πρέπει να το σκεφτώ, θα σου πω σύντομα!

Η καινούρια εμφάνιση σκοπό είχε να ανανεώσει όχι μόνο το blog αλλά και την διάθεση μας να γράφουμε σε αυτό!

Να προσθέσω ότι άλλαξα τις ρυθμίσεις επίσης, ούτως ώστε να μην μπορεί ο καθένας άσχετος να παρακολουθεί το blog. Λογικά όταν πλέον κάποιος πατήσει "Παρακολούθηση" θα πρέπει να σου έρχεται Κώστα μια αίτηση και θα μπορείς να εγκρίνεις ποιοι μπορούν να παρακολουθήσουν και ποιοι όχι. Το έκανα αυτό γιατί πρόσεξα χθες πως δύο τύποι που παρακολουθούν το άλλο blog μου(Αμερικανοί και οι δύο) έκαναν join σε όλα τα blog που διαχειρίζομαι και κάπως μου την έδωσε! Αν θέλεις βέβαια μπορώ να το επαναφέρω στις αρχικές του ρυθμίσεις, απλά νομίζω καλύτερα να είμαστε εδώ μέσα αυτοί που πρέπει να είμαστε και όχι ο κάθε άσχετος!
... said…
Κι όμως τα χρώματα είναι περίφημα - respect (...η καινούργια μόδα). Πρόταση αλλαγής του λογότυπου: "The keys to our dreams will never be found". Έτσι, για να συμφωνεί και με του ονειροπόλους αλλά και με του ονειροπαρμένους!
Βασικά Μαρσάλα μου, χρησιμοποίησα το παλιό banner γιατί δεν είχα χρόνο να φτιάξω καινούριο. Δεν θα σχολιάσω την αλλαγή που προτείνεις, αν και έχει κάποιο νόημα! :)
Oliva said…
Καλά έκανες και κλείδωσες το blog!!! Θα προσπαθήσω να βρω και άλλα PH 3.5 αν και σε μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι φτηνό. Ίσως αν το δώσουμε για φωτοτυπίες να είναι καλύτερα. Θα το ψάξω και θα σου πω.
Athar Vulrax said…
Πολύ ωραία , μου είχε λείψει η έλφη λίγο! Ακόμα έχω εκείνη την φωτό που της είχα πειράξει τα νύχια άμα την θέλεις! Επίσης έχω μια μεγάλη συλλογή με wallpapers της Μέγκαν Φοξ και της Τζέσικα Άλμπα, άμα συμφωνούν και τα παιδιά να στολίζουν αυτές το Μπλόγκ...τι λέτε παιδιά;Μαρσάλα;

Τέλος πάντων!Και πάλι εύγε!
Καλή είναι η Έλφη για λίγο, και δεν νομίζω να ενοχλούν κανέναν τα νυχάκια της, έτσι δεν είναι;

Ούτως ή άλλως το background είναι προσωρινό, μέχρι να βρω κάτι σχετικό με την παρούσα dnd ιστορία μας!

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders