Προσχέδιο για το Σμαράγδι 5η εποχή.

Πριν προχωρήσω στις αναρτήσεις θα ήθελα να κάνω ένα μικρό πλάνο για το τι θα ακολουθήσει:
1 Δεν θα περιγράψω τις επιμέρους λεπτομέρειες όλων των ιστοριών που παίξαμε τα προηγούμενα χρόνια. Νομίζω ότι ο Άθαρ, ο ξακουστός βάρδος, έχει κάνει μια καταπληκτική δουλειά για το τι γίνεται στο κεντρικό σμαράγδι. Επίσης άλλη μια διασημότητα είναι ο άγγελος της γνώσης, Γουέντιν. Οι 2 μεγάλοι ήρωες γνωρίζουν τις περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σε κάθε ανάρτηση που θα αναφέρεται σε περιοχές του σμαραγδιού θα περιλαμβάνεται το πριν και το μετά από την άνοδο και την πτώση του σκοτεινού άρχοντα.
2 Θα περιλάβω μια ανάρτηση με τις σκέψεις της Μάρθας γύρω από την Τάλιαν, οι οποίες φυσικά ενσωματώθηκαν στην πολύχρονη ιστορία του Σμαραγδιού.
3 Σημαντικότερη αλλαγή στην 5η εποχή είναι το spell casting. Καταργώ την απομνημόνευση της μαγείας και εισαγάγω τα spell slots. Με αυτήν την αλλαγή επηρεάζονται όλοι οι spell casters χωρίς καμιά εξαίρεση.
4 Αλλαγές στις υπάρχουσες φυλές του κόσμου, εισαγωγή νέων φυλών και σε κάποιες περιπτώσεις τα νέα racial levels.
5 Αλλαγές στα περισσότερα classes. 10 χρόνια το ίδιο σύστημα φτάνει!!! Most of the classes have been revised.
6 Έπειτα από πολύ σκέψη και συζήτηση αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την 3η έκδοση του dnd. Ο λόγος είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη έκδοση μου δίνει την δυνατότητα να κάνω όλες τις παραπάνω αλλαγές ευκολότερα και ουσιαστικότερα.
7 Όλες οι αναρτήσεις που θα ακολουθήσουν θα περιλαμβάνονται υπό το Emerald World 5th age για να μπορούμε να τις βρίσκουμε αμέσως.

Comments

Athar Vulrax said…
Όπως σχολίασα και στο προηγούμενο σχόλιο μου, θα πρέπει να θεσπιστεί ένα καινούργιο κλάς(όχι λαρισαϊκό αλλά εγγλέζικο) ο παρανοϊκός βορπαλοπαρμένος βάρδος...ήδη έχω κάποιες ιδέες στο μυαλό μου, αλλά για να εφαρμοστεί σωστά στον κόσμο θα πρέπει να έχει ένα μπόνους στην δύναμη και το χάρισμα, ένα +5 όχι τίποτα το τραγικό, ενώ τα ντεξτέριτι και κονστιτιούσιον θα πρέπει να είναι απαραίτητα 18 ... θα ξεκινάει λεβελ 25 και θα έχει την δυνατότητα να φέρνει πάντα 30(χωρίς τα συν) σε όλα τα τσεκ γνώσης και στα περφόρμανς...τέλος ...

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders