Εικόνα και Ήχος!

Για εσάς τους λίγους, καλούς και πιστούς φίλους αυτού του blog, που εξακολουθείτε ακόμα να ποστάρετε και να σχολιάζετε, αποφάσισα να κάνω το περιβάλλον ακόμα πιο φιλικό, προς τέρψην οφθαλμών και ώτων!
Έτσι λοιπόν (και όπως το ανέφερα και στο chat), δέχομαι παραγγελίες για τραγούδια που θα θέλατε να προσθέσω στην λίστα του music player μας. Τρόποι επικοινωνίας πολλοί, με ευκολότερο να μου αφήσετε εδώ σε σχόλιο τα τραγούδια που θέλετε, είτε να μου στείλετε e-mail.

Όσον αφορά τώρα το θέμα με το background του blog, σκεφτόμασταν με την Margo πως είναι καλή ιδέα να το αλλάζουμε σύμφωνα με το campaign που παίζουμε την εκάστοτε φορά. Έτσι αποφάσισα να βρω μερικές εικόνες που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για ένα κατάλληλο Ravenloft-ικό background (όχι πως δεν θα ταιριάζει και με τον Invitor, μιας που όλα και εκεί είναι σκοτεινά και μαύρα!) και να τις παραθέσω εδώ. Περιμένω ψηφοφορία για την επικρατέστερη, ούτως ώστε να ξεκινήσω τις photoshopικές εργασίες μου. (Αν σε περίπτωση έχετε κι άλλες εικόνες που πιστεύετε πως θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, by all means, αναρτήστε τις!)





Αυτή με τις πύλες θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει το καινούριο banner!







Και φυσικά, για άλλη μια φορά, θα προτείνω και αυτή την εικόνα, μιας που τώρα ταιριάζει με το όλο mood!

Comments

Τα δυο τραγούδια που ζήτησες αγαπητέ Oliva, προστέθηκαν επιτυχώς στην λίστα με τα υπόλοιπα τραγούδια!

Επόμενος!!!
sheeriyana said…
Για τα τραγούδια δεν έχω κάτι να πω,αυτά τα σκοτεινά δεν είναι για μένα...για τις φωτογραφίες,προσωπικά,ψηφίζω ή την δεύτερη ή την τέταρτη!ξέρω Δώρα πόσο σου αρέσει η τελευταία αλλά εγώ elf είμαι...λίγο φύση...
Η αλήθεια είναι πως αυτές που έχουν λίγο χρώμα είναι καλύτερες από τις άλλες. Εγώ προσανατολίζομαι περισσότερο στην πέμπτη, μιας που πιστεύω ότι μπορεί να σταθεί σαν background wallpaper, μαζί με την πρώτη ή την τέταρτη σαν banner, αλλά και πάλι, δεν είμαι εγώ αυτή που θα αποφασίσει!

Όσο για τα τραγούδια, δεν είναι όλα σκοτεινά, άκου το soundtrack από το Shenmue που έβαλα και θα καταλάβεις...
Athar Vulrax said…
Για φωτογραφίες τα πάντα όλα!!!
Για μουσική, θα έλεγα όλο το Cruelty And The Beast αλλά επειδή είναι λίγο ... χμμ ... ιδιαίτερο για τα τρυφερά πόδια (και αυτιά)του Μπλόγκ , νομίζω ότι κάποια κομμάτια από το Damnation των Opeth η από το Skeleton Skeletron των Tiamat είναι ότι πρέπει. Και τέλος πάντων επειδή έγινα πολύ gay με αυτά τα τελευταία, βάλε και όλο In Their Darkest Shrines των Nile για να γουστάρουμε βρε παιδί!!!
Παιδί, επειδή δεν ακούμε τα ίδια πράγματα, και δεν έχω ιδέα για ποια τραγούδια μιλάς, δώσε μου λίστα με συγκεκριμένα συγκροτήματα και τίτλους τραγουδιών, ειδαλλώς το αίτημα σου θα μετατραπεί σε μια μεγάλη τρύπα στο νερό!

Όσο για τις εικόνες, χαίρομαι που σου άρεσαν, το μόνο μου πρόβλημα προς το παρόν είναι να "σπάσω" το photoshop για να μπορέσω να κάνω την αρχή.

Αυτά!!!!

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders