Καλή μας χρονιά

Αφού καθάρισε το κεφάλι μου από την χθεσινοβραδινή τεκίλα ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε και πάλι την δουλειά. Θα ξεκινήσω με τις ευχές μου για όλους μας αλλά και για την υπόλοιπη ανθρωπότητα για να έχουμε ένα υγιές και γεμάτο 2010. Μάλιστα σε ένα καφεδάκι που είχαμε με την Margo και υπό την επήρεια της μεσημεριανής ραστώνης διαισθανθήκαμε ότι ο καινούργιος χρόνος κρύβει πολλές εκπλήξεις και ελπίζουμε για το καλύτερο για όλους μας. Επίσης η νέα δεκαετία πάντα έδειχνε τα σημάδια για νέες προκλήσεις.

Τεκίλα λοιπόν και ένα αποχαιρετισμός καθώς ο Τάσος μας διορίστηκε στα Τρίκαλα στα 2 στενά σκοτώσανε τον … Αλλά ας αφήσουμε το τραγούδι. Του ευχόμαστε ολόψυχα να προσαρμοστεί γρήγορα και να περάσει όσο πιο όμορφα μπορεί και φυσικά υπό το άγρυπνο βλέμμα της Margo να του δοθεί η πιο «βολική» νύμφη για να πάρει γρήγορα την μετάθεση για την Θεσσαλονίκη. Ο αποχαιρετισμός έφερε σε μια γλυκιά παύση 2 campaigns τα οποία είχαν προχωρήσει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Κάναμε λοιπόν την χθεσινοβραδινή μας σύσκεψη (λίγο πριν ξεκινήσει το αλκοόλ) και με δημοκρατικές όπως πάντα μεθόδους αποφασίστηκε να ξεκινήσουμε ένα νέο campaign στο Ravenloft και με το σύστημα 4th edition. Η μαυρίλα στο μεγαλείο της. Πολλοί ήρωες χάρηκαν για τούτη μας την επιλογή αλλά σίγουρα όχι σαν τη δικιά μου χαρά μιας και αυτός ο ιδιαίτερος κόσμος είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι της πορείας μου ως DM.

Θα ακολουθήσουν μια σειρά από αναρτήσεις οι οποίες θα αφορούν το νέο campaign οι οποίες θα επικεντρωθούν στην Δημιουργία του χαρακτήρα , τις ιστορίες των ηρώων και κάποιοι νέοι μηχανισμοί που θα πρέπει να αντικαταστήσουν κάποιους διαθρωτικούς στύλους του Raveloft.

Επίσης το blog μας έκλεισε 1 χρόνο λειτουργίας και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για την συμμετοχή.

Ας ξεκινήσουμε…

Comments

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders