Unclaimed birthright: The Old forest /Volcano Territories

Σε αυτή την ανάρτηση θα δούμε τα 2 «ελεύθερα» βασίλεια στο μεγάλο νησί: το old forest και το Volcano (unclaimed territories).

Το old forest είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι φτιάχτηκε από τα ίδια τα ξωτικά για να προστατεύσουν τη γη τους από τους ανθρώπους κατά τον πρώτο μεγάλο πόλεμο των φυλών πριν από 5500 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια και κατά την διάρκεια του τελευταίου πολέμου με τον σκοτεινό άρχοντα διαδράμάτισε τον ίδιο ρόλο. Πρώτη φορά στα χρονικά το δάσος λύγισε και άνοιξε τον δρόμο του Gorgon προς το βασίλειο των ξωτικών, Sunstar. Φήμες λένε ότι η δίοδος ανάμεσα στην αυτοκρατορία και την το Sunstar απαρτίζεται από σταυρωμένα ξωτικά κατά μήκος. Όπως και να έχει το ξόρκι του Gorgon έκανε την δουλειά του.

Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων οι οποίοι πιστεύουν ότι το δάσος δεν έχει σχέση με τα ξωτικά και ότι υπήρχε από την δημιουργία του κόσμου. Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι το δάσος ουσιαστικά αναχαίτισε την προσπάθεια των ξωτικών να επεκταθούν στον υπόλοιπο κόσμο. Όπως και να έχει το μέρος αποτελεί ένα από τα πιο ανεξερεύνητα μέρη στο νησί.

Λίγοι έχουν επισκεφτεί την περιοχή των ηφαιστείων (volcano territory) και φυσικά λίγοι γνωρίζουν το πραγματικό όνομα της περιοχής. Οι περισσότεροι θα αρκεστούν στην περιγραφή του μέρους, ως μια κοιλάδα με ηφαίστεια. Το μέρος όχι μόνο είναι σχεδόν απρόσιτο αλλά διατηρεί περίεργες δυνάμεις. Η γη φαίνεται να μεταβάλλεται συνέχεια και είναι δύσκολη η χαρτογράφηση του. Πολλοί γενναίοι ταξιδευτές χάθηκαν στην προσπάθεια τους να προσανατολιστούν στην επικράτεια και όσοι επιβιώσαν τήρησαν σιγή.

Σε καμιά από τις 2 επικράτειες δεν εισέβαλε ο Gorgon. Στο πρώτο μέρος απλά χρησιμοποίησε την μαγεία. Να επισημάνω σε αυτό το σημείο ότι είχε γίνει μια προσπάθεια να κοπεί το δάσος αλλά φυσικά δεν δούλεψε. To Volcano αποτελεί και αυτή με την σειρά της μια επικράτεια η οποία δεν βυθίστηκε στο σκοτάδι (από φωτιά όμως μια χαρά τα πάει).

Comments

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders