Unclaimed birthright: Earthdome and Sunstar.

Περνάμε στα 2 βασίλεια των demihumans, αυτό των ξωτικών (sunstar) και το αντίστοιχο των dwarves and gnomes (Earthdome).

Το βασίλειο των ξωτικών γνώρισε το απόγειο της δόξας του στην αυγή του κόσμου. Τα χρόνια εκείνα τα ξωτικά βασιζόμενα στην αιωνιότητα τους και στις μαγικές δυνάμεις τους προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στο κόσμο του Unclaimed Birthright. Οι θεοί του τότε κόσμου αποφάσισαν ότι θα έπρεπε να βοηθήσουν τα υπόλοιπα πλάσματα να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. Η βοήθεια ήρθε με την μορφή μια μικρής αποκάλυψης στους τότε ανθρώπους οι οποίοι διδάχτηκαν την τέχνη του πολέμου και της μαγείας για να μπορέσουν να αμυνθούν. Η κυρίαρχη φυλή των Molochs κατάφερε να εμποδίζει την εξάπλωση των ξωτικών.

Κατά της 3η εποχή, το βασίλειο του Sunstar στέκεται κυριολεκτικά στα ερείπια του. Ο σκοτεινός άρχοντας αφού βρήκε τον τρόπο να διαβεί το Old forest κατάφερε να σφαγιάζει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Μια γενεαλογία βασιλιάδων-ξωτικών πέρασε από το βασίλειο και είναι αυτή των Sunstar από όπου πήρε και το όνομα του το βασίλειο. Ο τελευταίος βασιλιάς ονομάζεται Ατρέας και οι φήμες τον αναφέρουν ως ένα πλάσμα ούτε ζωντανό ούτε πεθαμένο να περιπλανιέται στα ερείπια του παλατιού του. Στο παρόν, οι στρατιώτες του σκοτεινού άρχοντα υπάρχουν στην περιοχή λίγο έξω από το παλάτι μιας και ο σκοτεινός άρχοντας αποφάσισε ότι κανένας δεν θα μπει στο παλάτι.

Το βασίλειο του Earthdome ήταν το τελευταίο μέρος το οποίο καταλήφθηκε από τον σκοτεινό άρχοντα. Η άλλοτε αυτοκρατορία των νάνων και των γνωμικών γνώρισε τεράστια άνθιση τα αρχαία χρόνια. Οι ιστορίες λένε ότι στο μεγάλο πόλεμο ανάμεσα στους ανθρώπους και στα ξωτικά αυτοί παραταχτήκαν με τους πρώτους.

Οι μάχες ακόμα αντηχούν στο Earthdome καθώς οι κάτοικοι του βασιλείου έπειτα από 20 χρόνια πολιορκίας αποφάσισαν να κάνουν την λεγόμενη έξοδο αφήνοντας έτσι και την τελευταία πνοή του βασιλείου.

Comments

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders