Σημειώσεις και πάλι σημειώσεις.

 Η αλήθεια είναι ότι είχαμε αρκετό καιρό να ποστάρω κάτι αλλά ήρθε η ώρα να ξαναρχίσουμε. Μας έφαγαν οι υποχρεώσεις αλλά τι να κάνουμε θα περάσει και αυτό. Θα ξεκινήσω μια σειρά από αναρτήσεις ιδιαίτερα μετά τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στον Emerald World. Κάποιες παρατηρήσεις.

1) Το mini campaign του M.L.E στέφθηκε με επιτυχία λίγο μετά το Πάσχα. Μετά από αυτό ο Arturios, η Talian και η Black κατέχουν υψηλά αξιώματα στον Invitor. Και το όνομα της τρομερής αυτής ομάδας είναι United Porn stars of Invitor κάτι αντίστοιχο με το United Colors of Benetton. 

2) Αν θυμάμαι καλά ο μεγάλος μας βάρδος, Άθαρ, θα γράψει άλλες 2 αναρτήσεις περι ημερολογίου του E.W μέχρι το 1004 T.S και μετά η εποχή αλλάζει. Τι να κάνω ανωτέρα βία. Η εποχή λοιπόν την ονόμασα New Dawn αλλά λόγω των γεγονότων θα λέγετε πλέον New Dusk.

3) Την Τρίτη λοιπόν θα ξεκινήσουμε και πάλι (εννοώ αύριο κάτσε να γράψω και ημερομηνία για ο Μιχάλης τις προάλλες τα έκανε μαντάρα με τις μέρες. Έτσι λοιπόν είναι 12/5)

4) Θέλω να σκεφτείτε αν δεν το έχετε κάνει ήδη το τι θα κάνετε τους επόμενους περίπου 8 μήνες μέχρι την αρχή του έτους 1004 T.S.

5) Δεδομένου ότι σε κάποια φάση μέσα στο φθινόπωρο θα φύγω και εγώ στα ξένα θα ήθελα το campaign να συνεχιστεί και τους θερινούς μήνες έτσι ώστε να τελειώσουμε αυτή την νέα εποχή και για να μπορέσω να κάνω ένα ακόμα Mini campaign για τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν περί το 30.000 T.S που θα φτάσουμε (έχουμε δρόμο ακόμα αλλά με λίγη καλή θέληση θα φτάσουμε και εκεί).

6) Στα session που θα ακολουθήσουν μέχρι τέλη Μαΐου θα έχουμε μια σειρά από cinematic στα οποία θα απαντηθούν ερωτήματα όπως ποια είναι η Τάλιαν και ο Φέανορ, γιατί οι Θεοί δεν μπορούν να επέμβουν στον σμαραγδένιο κόσμο, ποιοι είναι οι Νίθιανς, Ποιος είναι ο σκοπός του Sylvan Key και άλλες πολλές που διασαφηνίσουν το τοπίο και θα προετοιμάσουν το τελευταίο campaign του E.W. Τελευταίο με την έννοια την 4η και τελική εποχή του κόσμου μιας και θα μείνει έτσι από ότι φαίνεται για πολύ καιρό.

7) Μια συζήτηση που είχαμε για τα αν θα μπορούμε να πάιζουμε όταν θα είμαστε οι περισσότεροι μακριά ήταν το θέμα της τηλεδιάσκεψης. Σε μια έρευνα που έκανα είδα ότι το Skype δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω ότι μπορούν να συνομιλούν με κάμερα και ήχο μόνο δυο άτομα. Βρήκα όμως ένα άλλο free πρόγραμμα με τον τίτλο oovoo. Θα το δοκιμάσω σε κάποια φάση και θα σας ενημερώσω. Το πρόγραμμα αυτό επιτρέπει να συνομιλούν με κάμερα και ήχο μέχρι 6 άτομα ταυτόχρονα. 

Comments

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders