Σημειώσεις πάνω στο Saga of the Sun.

...Πριν συνεχίσω την ιστορία όπως αυτή γράφτηκε στο Έπος του Σαν θα ήθελα να τονίσω κάποια πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι έχετε ήδη ψυχανεμιστεί το τι συμβαίνει στον σμαραγδένιο κόσμο 1200 χρόνια έπειτα από τα κοσμοϊστορικά γεγονότα. Η ιστορία γράφτηκε σε 2 βιβλία. Όλος ο κόσμος όμως γνωρίζει το ένα από τα 2 αν και υπάρχουν και φήμες για την ύπαρξη του δευτέρου. Ο αυτοκράτορας της ηπείρου του Ήλιου και του Φεγγαριού λοιπόν αποφάσισε βασιζόμενος στο εκτεταμένο δίκτυο πληροφοριών που είχε να συλλέξει και να καταγράψει την ιστορία. Μην βιαστείτε να κράξετε τον φίλο μου τον M.L.E γιατί δεν ξέρουμε αν ο αυτοκράτορας είναι ο Κυλέων γιατί θα πρέπει να είναι 1250 χρονών τουλάχιστον και σίγουρα δεν είναι elf (στον Τάσο με αγάπη πήγαινε αυτό). Τώρα εύλογα θα αναρωτηθείτε γιατί έγινε αυτό και εγώ θα σας απαντήσω ως ένα βαθμό. Έχουμε και λέμε οι αλλαγές στην αυθεντική ιστορία είναι οι εξής:

Έχουμε σημαντικές αλλαγές στους ήρωες και παραλείψεις ο λόγος είναι προφανής ότι ο αυτοκράτορας προσπαθεί να αμαυρώσει τους ήρωες δίνοντας στον ίδιο την δυνατότητα να επισημοποιήσει ότι οι πράξεις του έδωσαν τον νέο αέρα στον κόσμο και όχι οι ήρωες οι οποίοι πολλές φορές εμφανίζονται διφορούμενοι και αναξιόπιστοι.

Σε μια δεύτερη φάση έχουμε σημαντική μείωση της δραστηριότητας στον σμαραγδένιο κόσμο των άφθαρτων ενώ ξέρουμε πολύ καλά ότι υπήρξαν σημαντικό κομμάτι της πραγματική ιστορίας. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι ο αυτοκράτορας με αυτόν τον τρόπο θεωρεί τον εαυτό του όπως και ο περισσότερος πληθυσμός ότι οι θεοί ανέθεσαν σε αυτόν όλοι τους την χάρη για να κυβερνήσει την ήπειρο κάτι σαν Living hand of Gods. Το παράξενο σε αυτήν την ιστορία είναι το γεγονός ότι κανένας άφθαρτος δεν έχει εμφανιστεί τα τελευταία 1000 χρόνια ή τουλάχιστον δεν το ξέρετε.

Τώρα μπορείτε να με ρωτήσετε γιατί να γράψω 2 ιστορίες αντί για 1. Σίγουρα είναι πιο δύσκολο το εγχείρημα αλλά μου άρεσε η εκδοχή των 2 ιστοριών αντί της μίας. But in the end the truth always prevails....λέμε τώρα!!! Ζητώ λοιπόν την κατανόηση και την υπομονή σας και φυσικά την βοήθεια σας σε αυτό το twisted tale!!!

Comments

Jade said…
Koinws, suneisfereis sto gnwsto rhto : "H istoria grafetai panta ap'tous nikhtes". Xm...
Andromeda said…
Τι θα ακούσουν πάλι τα αυτάκια μας σε αυτό το campaign... Άσε που ήδη γίναμε rebels!!! Τρέμε Quilleon!!!
Athar Vulrax said…
Giati...ti exoun oi rebels?
Andromeda said…
Κοίτα, αν παίζαμε Star Wars θα σου έλεγα δεν έχουν τίποτα κακό, μιας που και εγώ rebel είμαι. Εδώ που βρισκόμαστε όμως δεν νομίζω να μας βγει σε καλό να μας κυνηγάει όλο το Emperium(εεε καλά, όχι όλο αλλά τουλάχιστον το μισό!) :PPPP
Athar Vulrax said…
E nai alla ama eisai teleiws nomotaghs den exei plaka! Pws na sou dwsw na katalabeis... Panta sumpa8ousa pio polu ton Batman apo ton Superman, ton Lobo apo ton Captain America(yuck), tous Brujah apo tous Ventrue, ton Gardelh apo ton Mixalopoulo, tous Black Sabbath apo tous Deep Purple... katalabes? Me trabousan oi antisumbatikoi xarakthres. Kai mias pou aneferes Star Wars. Ama hmoun kapoios apo ekei 8a hmoun o Harrison Ford kai oxi o allos agnwstos h8opoios pou epaize ton Luke Skywalker.
Andromeda said…
Και γω θα ήμουν κατάσκοπος σε μυστική αποστολή, υποδυόμενη ένα από τα twilek που χόρευαν στο παλάτι του Jabba the Hut!!!Μην μου πας κόντρα με το Star Wars, ειδικά όταν παίζω επί καθημερινής βάσης και συζητάω για το όλο story...Παρεπιπτόντως ο Mark Hammel(aka Luke Skywalker στις παλιές ταινίες) είπε πως αυτός ο ρόλος του κατέστρεψε την ζωή επειδή ποτέ δεν έγινε όσο διάσημος όσο ο Harrison Ford!Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
Athar Vulrax said…
Klassiko fainomeno!!!Einai san ton pitsirika pou epaize to Karate Kid(Daniel LaRuso htan o xarakthras h to onoma tou h8opoiou?) mia zwh 8a exei to Wax On - Wax Off xaragmeno sto koutelo!!!!

Popular posts from this blog

Rune Priests

Hacked Monsters: Behirs

Where Heroes & Monsters encounters Dark age of Camelot.