Στα γρήγορα οι αλλαγές μας...

   Έπειτα από σκέψη λοιπόν αποφασίσαμε να δώσουμε ένα ρεπό διαρκείας στην Μάρθα μας μετά από αρκετό καιρό Dming. Όσο γρήγορα πήραμε αυτή την απόφαση άλλο τόσο γρήγορα αποφασίστηκε ότι θα παίξουμε και Emerald (3th edition). Νομίζω ότι δεν έχω όλο το χρόνο με το μέρος μου για να σας εξηγήσω το τι συμβαίνει σε όλα τα 1200 χρόνια που πέρασαν από τότε που είχατε τους 1ους σας ήρωες αλλά νομίζω ότι θα σας δίνω λίγο cinematic μέσα σε κάθε session έτσι ώστε σε λίγο καιρό θα έχετε την πλήρη γνώση των πραγμάτων. Κάποια διαδικαστικά θέματα για να μπορέσουμε την τρίτη το βράδυ να ξεκινήσουμε:

1)  Θέλω να ξέρω τους PC's μέχρι την δευτέρα το μεσημέρι: race/class και αν θέλετε να ανήκει στο bloodline ενός από τους παλιούς ήρωες. Ο Τάσος θα παίξει Human Rogue και χωρίς καμία σχέση με το παρελθόν. Οι demihumans όπως πάντα αποτελούν μια ιδιαίτερη περίπτωση και χρειάζεται συζήτηση αλλά θα ήθελα έστω έναν.

2)  Φαντάζομαι ότι την Κυριακή το βράδυ θα βρεθούμε στο bar16 ως συνήθως και εκεί θα μιλήσουμε όλοι μαζί για οποιαδήποτε λεπτομέρεια θέλετε.

3)  Καλή μας αρχή.

Up to the stories


P.S Το backup έγινε με επιτυχία.

Comments

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders