Σκόρπιες σκέψεις Νο.1

«Είναι ηλίθιοι! Είναι επιεικώς ηλίθιοι! Απορώ γιατί ακόμα ταξιδεύω μαζί τους; Γιατί δεν έριχνα μια μούντζα σε αυτούς και τις χαζές ιδέες τους να ακολουθήσουμε το όνειρο ενός παππού που δήθεν οραματίζεται το μέλλον; Μόνο την Λήδα ήταν να φέρουμε στην Ρασίντ και εγώ από εκεί θα έπαιρνα τον δρόμο μου. Και φυσικά όχι τον δρόμο της επιστροφής στο χωριό, εκεί δεν γυρνάω, ειδικά τώρα μετά τα ρεζιλίκια και το μασκαριλίκι που σκαρφίστηκε εις βάρος μου, και εις βάρος του Έρικ, ο ρεμπεσκές ο ξάδερφος μου! Άκουσε εκεί να πει στους δικούς μου πως συμβαίνει κάτι με τον Έρικ και να τους βάλει ιδέες για αρραβώνες και μπούρδες, δήθεν γιατί προσπαθούσε να βρει τρόπο να φύγω από το χωριό με την άδεια τους! Λες και χρειάζομαι άδεια… Είμαι 18 χρονών πια, και ΕΓΩ και μόνο ΕΓΩ αποφασίζω για την ζωή μου! Άσε που και ο ίδιος ξέρει καλά πως δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο Έρικ, όταν του έλεγα να με βοηθήσει μόνο εξυπνάδες ήταν και δες τώρα σε τι μπελάδες έβαλε και τον καημένο τον Έρικ! Όσο για το ότι άφηνα τους δικούς μου να νομίζουν ότι μπορούσαν να με κάνουν ζάφτι ήταν προς όφελος μου. Με τις αγγαρείες που έκανα είχα χρόνο άπλετο να σκεφτώ τι θέλω πραγματικά από την ζωή μου, χωρίς καμιά πίεση… Και αυτό που πάντα ήθελα είναι να φύγω, να αναζητήσω την μοίρα μου! Θα έψαχνα να βρω και τον ανισόρροπο τον Κίραν, γιατί ναι, ανισόρροπος είναι και αυτός αφού κατευθύνεται στην έρημο να βρει ναούς και κουραφέξαλα, αλλά θέλω να του πω μερικές κουβέντες, να του εξηγηθώ κάνα δυο φωνήεντα, όπως έλεγε και ο Οράτιος όταν τσατιζόταν μαζί μου… Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι πως η Ιρίκα και ο Έρικ αντισταθμίζουν λίγο το ντουέτο της βλακείας του αγαπητού ξαδέρφου και του Κάσπερ…»

Τρίτη μέρα ανεβαίνοντας το βουνό:
«Μετά από τόσο δρόμο και τόσο κόπο με τα ορκς και το πέτρινο ότι να ‘ναι που έπρεπε να βγάλουμε από την μέση το μόνο που θα ήθελα είναι ένα ζεστό κρεβάτι και ένα φαγητό της προκοπής, ζητάω πολλά; Όμως πρέπει να συνηθίσω στις κακουχίες και στην επιβίωση έξω στην φύση, παρόλο που δεν είναι και η καλύτερη μου. Πως μπόρεσαν και έφαγαν αυτά τα απαίσια πλάσματα σαν να τους είχαν προσφέρει το νοστιμότερο φαγητό του κόσμου; Η όλη διαδικασία μου έφερε πλήρη αηδία. Πάλι καλά που έχω τις προμήθειες μου…»

Κατεβαίνοντας το βουνό για να βρουν το πτώμα του Κάσπερ:
«Πως είναι δυνατόν να συνέβη αυτό; Μπορεί να τον πειράζαμε και λέγαμε ότι είναι αθόρυβος όσο ο Έρικ όταν κατεργάζεται τα μέταλλα και ατζαμής, αλλά πως; Πως έγινε και έπεσε; Γιατί; Τους είπα να μην ανέβουν αλλά δεν με άκουσαν, η περιέργεια τους για τον κρυμμένο θησαυρό ήταν μεγαλύτερη της λογικής και της σύνεσης που μπορεί να κουβαλούν στα κεφάλια τους… Τώρα τι κάνουμε; Άντε και τον βρήκαμε, άντε και τον θάψαμε, γιατί ζωντανός να είναι δεν είναι δυνατόν μετά από τέτοια πτώση, μετά; Παριστάνουμε πως δεν έγινε τίποτα και συνεχίζουμε για την έρημο; Που εξαρχής ήταν ηλίθια ιδέα; Γαμώτο Νούρια, βάλε τις σκέψεις σου σε μια σειρά, μην το αφήνεις να σε πάρει από κάτω…»


Κίραν

Comments

Jade said…
Xi, xi gamato! Panw tous koukla mou! Theos o Kiran, se katalavainw : )
Jade said…
This comment has been removed by the author.
Den einai mono wraios,exei kai tropous tromara tou, alla to simantikotero einai pws apopneei mia aura peripeteias,kai etsi tin patise i dikia mou! :)
Athar Vulrax said…
Mmpf mhn xesw o palio ranger priest! Otan omws ton brei h Nouria kai thn bazei na tou mageireuei kai na tou plenei epeidh autos 8a gurnaei "psofios apo ton nao" na dw ti 8a leei h "dikia sou"! Ase pou ka8e toso 8a mplekei se "peripeteies" me sunadelfises iereies kai h Nouria 8a menei spiti na 3eskatismoi ta skasmena pou ths kanan ton bio abioto! Alla etsi einai, tetoies kontof8almes panta oi gunaikes... Enw o Eric! Ti paidi! Douleutaras!Kai plenei, kai mageireuei, kai katebazei to kapaki sthn toualeta!!!
Kai pou to ksereis esy oti katevazei to kapaki???Eeeee???Oso gia to plysimo kai to mageirema,tha tin vgazoume sto inn,an oxi ston nao pou tha trexei oli mera,egw den ematha na mageireuw kai den tha mathw twra!To kseskatisma den me enoxlei omws,den mporei na einai xeirotero apo to katharisma tou stavlou!!! :PPP Arkei na min arxisei i katixisi peri thewn kai daimonwn giati ekei tha ta parw asxima!
Tasos said…
Apo pou mas irthe autos o Kiran. Mou thumizei kati apo ta paidika mou xronia pantos. Eixa ena filaraki o opoios irthe kai mou eipe oti ta exei me tin mairoula alla na min tis to po.(Fysika ta eixe stin fantasia toy). Ena tetoio pragma mou thumizei kai i Nouria. (Alitheia o Tiran to kserei????) Kai an sou traviksei xylopita ti tha kaneis? Se vlepo na pigaineis ston omo tou ksaderfou sou na klais gia enan anolokliroto erota
Η Νούρια είναι τσιμπημένη μαζί του αλλά όχι ερωτευμένη, έχει μια διαφορά αυτό. Στο μυαλό της μέσα απλά θέλει να του αποδείξει ότι και αυτή άξιζε την προσοχή του όπως οι άλλες κοπέλες,και ας ήταν πολύ διαφορετική. Δεν θέλει σχέση, τώρα αν αυτό βγει στην πορεία βλέπουμε...
Γι' αυτό μην μιλάς χωρίς να ξέρεις Κάσπερ, η Νούρια δεν πιστεύει ότι έχει σχέση με τον Κίραν, αντιθέτως νιώθει την ανάγκη να αποδείξει την αξία της σε κάποιον που θεωρεί αντάξιο της και ικανό να αντιληφθεί την δύναμη της θέλησης της.

Αυτά είχα να πω για να διορθώσω τα κακώς κείμενα...
Margo said…
χμμ... Ο Κίραν είναι λιγνός και φαίνεται σα να φοράει eyeliner. Πέραν τούτου είναι πολύ τζουτζούκος, εύγε Νούρια.
Jade said…
Siga pou de tha s'arese Margo mou, iereas sou den einai? : )
Margo said…
Για σένα δουλεύω jade μου.. η τουλάχιστον δούλευα. Τους φτιάχνω ελεύθερους και ωραίους για να υπάρχει έρως στον Έμεραλντ. Γιατί αν περιμένει κανείς από άλλα ιερατεία την έβαψε...
Για την Jade δουλεύεις Margo ή για πάρτη σου; Μην νομίζεις πως δεν άκουγα όταν παίζατε, μια χαρά την πάτησε η Ιρίκα μαζί του... :PPPPPP
Tasos said…
Epeidi etyxe na eimai kai ego ekei, exo na diloso oti den fanike apo pouthena oti i Iricka tin patise me ton Kieran. Tha prepei Andromeda mou na ksexorizoume tin plaka pou kanoume apo to pragmatiko role playing (elpizo pragmatika pantos na kaneis plaka kai na min milas sovara. An kaneis plaka agnoise tin parapano paratirisi
Jade said…
"Make love not war" (umnos tou ierateiou ths Jade)

P.S Margo, mazi tha kanoume xruses douleies : )
Margo said…
Nai tha prepei na simfoniso me ton Alexander. Kalos o Kiran, alla to mikro mou half elf ine iperano, kathoti ine sklira narkotika, tosa xronia me to MLE dm (den xriazete na sxoliaso allo pistevo). tous glikitatous priest tis margo tous ftiaxno gia tin upogenitikotita sto emerald. kai fisika make love not war.. ine o ymnos kathe hipi a... xruses doulies pragmatika.
Τι σόι ναρκωτικά παίρνετε εσείς εκεί πάνω στο πάνθεον, δεν μου λέτε και μένα;Jade πρέπει να μου μάθεις τα κόλπα τώρα που μου παρέδωσες το portfolio του love, γιατί θα έχω πρόβλημα ταυτότητας και ταυτοποίησης!!! Looool :PPP
Jade said…
Xi, xi m'eftiakses twra : ) Alla gia na antapodosw : "H alepou 100 kai t'alepoudaki 1000", ki esu eisai to alepoudaki glukia mou!

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders