Secret of the emeralds. Pantheon Part 5 (Επιτέλους)

Και με αυτή την ανάρτηση τελειώνω με την περιγραφή του πάνθεον του E.W. Ευχαριστώ για την υπομονή και περιμένω τα σχόλια σας για να διορθώσω ή να αναλύσω κάτι περισσότερο (θα το γράψουμε στο τέλος το Faiths and Avatars..το μυρίζομαι). Πριν προχωρήσω στους τελευταίους Άφθαρτους θα ήθελα να αποδώσω φόρο τιμής στον ηθοποιό Heath Ledger 1979-2008 ο οποίος με μου έδωσε την ιδέα για έναν paladin ο οποίος χρειάζεται να είναι μόνο Good και τίποτα άλλο (Lawful, Neutral, Chaotic), ο οποίος χρειάζεται να είναι χαμογελαστός και lighthearted.


Sylvas and Esvele: Silver dragons, Dragonborn, The one who endures, Children/Family.





Ένα ζευγάρι το οποίο πέρασε από χίλια κύματα για να μπορέσουν να είναι επιτέλους μαζί. Ο Σύλβας είναι γιος της Ethea and Oliva. Ως dragonborn πάλεψε σε όλη του την ζωή στην αρχή να το κρύψει και μετά να προσαρμοστεί στην νέα κοινωνία του E.W. Είναι πάντα χαμογελαστός ακόμα και παρά το γεγονός ότι μια ανίατη αρρώστια τον ταλανίζει τα τελευταία χρόνια (α ρε Τάλιαν όλο ιδέες είσαι...). Εν ζωή ήταν τρομερός πολεμιστής και πήρε μέρος στα περισσότερα γεγονότα του έπους του Sun. Η γυναίκα του η Esvele εμφανίστηκε από τον έξω κόσμο μαζί με τα 2 παιδιά Cedric and Margaret. Τα προβλήματα ήταν πολλά γιατί τα παιδιά της την κατηγόρησαν ότι δεν έφερε μαζί της σε αυτόν τον κόσμο και τον πραγματικό πατέρα τους. Οι συγκρούσεις ήταν πολλές αλλά με το πέρασμα του χρόνου το ζευγάρι βρήκε τον δρόμο της αγάπης. Η ίδια η θεά της αγάπης, Arodi τους θεωρεί το παράδειγμα του True Love. Μαζί θεωρούνται οι προστάτες της οικογένειας και των παιδιών. Powers: Silver dragons, half-dragons, pain, suffering, children/family.


Ernioth: The evil one, The reaper, Lies.




Λίγα πράγματα μπορώ να γράψω για τον Έρνιοθ γιατί φοβάμαι για την ζωή μου. Εμφανίστηκε στο Σμαράγδι λίγο χρόνια πριν τον διαχωρισμό και έκτοτε ο κόσμος έχει αλλάξει. Διάλυσε κυριολεκτικά τον Cedric and Amdeus και κανείς πλέον δεν τον αψηφά. Είναι ο Arch Nemesis του Lord Oliva από τον έξω κόσμο και πρώην εραστής της Jade. Στην συνέχεια η Medusa προσπάθησε να τον πάρει με το μέρος της αλλά απέτυχε με αποτέλεσμα να ελευθερωθεί από την φυλακή όπου είχε τοποθετηθεί από τον Lord Oliva και την Margo. Σαν μην έφτανε μόνο αυτό απέσπασε από την Medusa μεγάλος μέρος από της δυνάμεις της. Powers: Evil, Undead and Lies.



Caldeth/Gabriel: The creator of the elves / The awakener of the elves.








Παρά το γεγονός ότι ήταν φυλακισμένος για πολλά χρόνια ο Caldeth επέστρεψε με την βοήθεια του Gabriel και των άλλων ηρώων. Έκτοτε η δύναμη του έχει αυξηθεί σημαντικά και ιδιαίτερα μετά την δημιουργία πολλών αυτοκρατοριών των ξωτικών. Ο Gabriel ήρθε από τον έξω κόσμο για να βοηθήσει την αφύπνιση των ξωτικών αλλά μετά την διάλυση του σμαραγδιού δεν εμφανίστηκε. Φήμες λένε ότι γύρισε πίσω στο κόσμο του για να λάβει μέρος σε τρομερά γεγονότα. Powers: Elves.


Diablo : Assassins and Mischief.




Αινιγματικός Guildmaster στο μεγαλύτερο παράνομο thieves guild στην πόλη Midiore. Ήταν ο μεγαλύτερος έμπορος ενός ναρκωτικού γνωστού ως μαύρος λωτός. Η ζωή του δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου από τότε που ανήλθε στο πάνθεον. Ακόμη και σήμερα είναι γνωστός για τις δεξιώσεις που διοργανώνει για τους Άφθαρτους. Στο Σμαράγδι πολύ αποδίδουν φόρο τιμής και στον Diablo πριν διοργανώσουν ένα πάρτυ ( Η Τάλιαν τα ξέρει καλά αυτά...) Powers: Assassinations, Mischief and parties!!!!

Comments

Athar Vulrax said…
O Xi8 morfh...thn tourkala omws ti thn h8eles? Emeis exoume kaluteres Melaxroines...thn Olivia as poume!!! (ama den painepseis to spiti sou...8a pesei na se plakwsei)
Pantws, aneu plakas, olh ayth h kosmogwnia, mazi me osa akoma exeis(kai eimai sigouros oti exeis polla akoma)sto mualo sou kanoun ena plhres rulebook! Bre les na meineis sthn istoria ws o ellhnas antagwnisths ths TSR kai ola na 3ekinhsoun apo auto to Blog??? a, re auth oi ellhnes pantou diaprepoun pou eisai re Liakopoule na mas 8aumaseis(na grapseis ki ena post gia tous EL kai to Ixwr)
Telos h glwssodiarroia...skotwste me!
1on)H kopela den einai Tourkala,einai i kori tou Mick Jagger!
2on)H Esvele den eixe maura mallia,eixe kastana mallia kai prasina matia (mallon me kapoia "allh" thn mperdepses :P)
3on)Thn Ixwr tin poulise o agapitos Oliva, alla panta tha tin thimomaste!!! (egw adynaton na tin ksexasw,exei sinifastei stin mnimi mou me ena skiniko,o Oliva katalavainei ti lew...)
Athar Vulrax said…
To "tourkala" exei meinei apo mia, adiaforh kata ta alla, tainia opou auth gnwrize enan tupo sto laundry ths geitonias kai forouse mplouzaki me thn tourkikh shmaia kai eixe ginei salos!...ts ts ts ma kala mono egw blepw tatiana???
Lol,thn tainia tin exw dei,40 meres kai 40 nyxtes legetai,me ton typo pou ekane apoxh apo to sex,alla tin mplouza tis,SYGGNWMH KIOLAS! :P,den tin eixa paratirisei!!! :PPPP

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders