Secret of the emeralds. Pantheon Part 4

Nameless One / Neli : Justice/Hand of Justice







Το μικρό παιδί το οποίο αποκαλείται Nameless One είναι ο Άφθαρτος της Δικαιοσύνης και αποτέλεσε την προσπάθεια των Άφθαρτων να καλύψουν το κενό μετά την απόφαση να γίνουν θνητοί ο Lord Oliva and Margo. Πολλοί το θεωρούν απλά ένα κατασκεύασμα αλλά ο Nameless one κέρδισε και την θέση του στο πάνθεον μετά από την διάσπαση του Σμαραγδιού. Απέκτησε μεγάλη μάζα πιστών τα τελευταία χρόνια του T.C λόγω της γενικότερης αναταραχής που επικρατούσε σε όλο τον κόσμο δίνοντας τον την ευκαιρία να κρατήσει την δύναμη του Law κατά την αναδιαμόρφωση του πάνθεον. Σε αυτές τις αλλαγές εντάσσουμε και η Neli η άλλοτε πάλαντιν του Oliva η οποία αποτελεί σήμερα την χείρα της δικαιοσύνης στον E.W. Η Neli σε αντίθεση από τον Nameless one εισήλθε στο Σμαράγδι από τον έξω κόσμο. Οι θρύλοι λένε ότι ήταν κάποτε στην ίδια ομάδα με την Chora/(Medusa), Caldeth, Volfer. Powers: Law and justice/The arms of justice.


Volfer : The Mechanism of Souls.







Ο Volfer ξεκίνησε στην αρχή της δημιουργία του κόσμου ως βοηθός του Roland αλλά στην συνέχεια και για χιλιάδες χρόνια κρατούσε στα χέρια του την δύναμη του χρόνου. Σε μια συμφωνία η οποία δεν μας είναι γνωστή ο Volfer παρέδωσε αυτή την δύναμη στον Lord Oliva και στην θέση της πήρε την δύναμη των ψυχών. Άλλωστε το παρατσούκλι του Μηχανικός των Ψυχών το αποδεικνύει. Σύμφωνα με το ιερατείο του ο Άφθαρτος Volfer είναι ειδικός στα αναλύει τις συνέπειες των πλασμάτων τα οποία υπόκεινται στην διαδικασία της γνωστής ως The sundering of the souls. Σύμφωνα με αυτή την διαδικασία υπάρχουν πλάσματα τα οποία διαχωρίζουν ένα μέρος από την ψυχή τους και με αυτόν τον τρόπο εισέρχονται στον E.W. (Ο μηχανισμός αυτός θα αναλυθεί σε σχετικό post). Powers: Souls sundering.

Marsala and Hansi : Bards, Music, Historians and loremasters.




Αγαπημένοι Άφθαρτοι αυτού του κόσμου μιας και τα ονόματα τους είναι συνώνυμα με την διασκέδαση και το τραγούδι. Η σοβαρή τους πλευρά έχει να κάνει με την γνώση και την ιστορία. Ξεκίνησαν απο διαφορετικούς δρόμους αλλά η μοίρα τους έφερε κοντά ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Azrael και την απόφαση του Oliva να γίνει θνητός. Τους αρέσει σήμερα να πειράζουν το υπόλοιπο πάνθεον ειδκά τον Oliva and Azrael ως πρώην εργοδότες τους. Έχουν αναλάβει ένα δύσκολο έργο αυτό της διαχείρισης της γνώσης και της ιστορίας. Ο Μαρσάλα διοχετεύει την γνώση στον κόσμο και ο Χάνσι είναι αυτός ο οποίος την προστατεύει (Ο Μαρσάλα ήταν ο Βάρδος του Ολιβα και ο Χάνσι ο Βάρδος του Άζραελ ως κύρηκας του πολέμου). Powers: Bards, Music, Knowledge, History and lore.

Orcs, Dwarves, Gnomes, Halflings.

Όλες οι παραπάνω θεότητες ανήλθαν στο πάνθεον τα τελευταία χρόνια του T.C. Γνωρίζουμε ελάχιστα δεδομένα για τα πως και γιατί εκτός από το γεγονός ότι έγινε μια μάχη που κράτησε 26 χρόνια ανάμεσα στα orcs και τους υπολοίπους. Στην περίπτωση των Γνωμικών υπάρχουν αρκετά που πιστεύουν και στον Μαρσάλα.

Lerythea : Travel and Rangers, Runner of the Gods.


Η Lerythea ξεκίνησε ως μια πιστή της Margo και ανήλθε στο Πάνθεον μετά την ηρωική της πράξη μέσα στην Πόλη της Σκιάς. Η ίδια μαζί με την βοήθεια από την θεά της ελευθέρωσε ένα χωριό κρατουμένους από τα dark elves. Με την άνοδο της Margo, η Lerythea πήρε κάποιες από τις δυνάμεις της. Γενικά ο κόσμος δεν την βλέπει με καλό μάτι γιατί η εμφάνιση της προμηνύει συνήθως μια κακοκαιρία αλλά ταυτόχρονα την ευγνωμονούν γιατί έχουν χρόνο για να προετοιμαστούν. Πέρα απο αυτό έχει αναλάβει τα καθήκοντα της αγγελιοφόρου των θεών και είναι η προστάτιδα των Rangers. Powers: Travel, Rangers.

Comments

Πολύ μου αρέσει που για εικόνα στον Hansi χρησιμοποίησες τον Witcher,άλλωστε ξέρεις πως είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια πλέον.Μπορώ αν θέλεις να σου βρω και καλύτερη εικόνα...
Athar Vulrax said…
Kala o Wiedzmin spernei!!! Twra idios pou 8a bu8istei kai ston kosmo tou o Oliva 8a exoume polla eisagvmena classes sto smaragdi!!!!

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

New Age & New Decade! Καλή μας χρονιά!