Secret of the emeralds. Pantheon Part 3

Amdeus: Redemption and Salvation.



Γιος του Oliva και της Jade. Στην αρχή ξεκίνησε ως το μαύρο πρόβατο της οικογενείας και η έχθρα με τους συγγενείς του και με τον άλλον γιο (Sylvas) ήταν μεγάλη. Ενδυναμώθηκε από το δώρο της Esvele, μια χειροποίητη μάσκα η οποία από ότι φημολογήται ήταν ένα δώρο της Jade στην προσπάθεια της να κρύψει την ντροπή που ένιωθε ο Amdeus για τους γονείς του. Με το πέρασμα του χρόνου ο Amdeus μαλάκωσε και έφυγε μακριά από το σκοτάδι αλλά καταλυτικός παράγοντας είναι η δυνατή αγάπη ανάμεσα σε αυτόν και στην νέα θεά της αγάπης, Arodi. Η αγάπη αυτή μπορεί να του στέρησε μεγάλο μέρος από τις δυνάμεις του σκοτεινού πρίγκηπα αλλά η αγάπη είναι αυτή που θα τον επαναφέρει στους Ουρανούς μετά την ήττα από τον νεοφερμένο Ernioth. O Amdeus έκτοτε ζει στην ανάμεσα στην κόλαση και στην άβυσσο προσφέροντας μετάνοια και λύτρωση στις ψυχές όλων το πλασμάτων. Ο Amdeus δεν μπόρεσε ποτέ να ακουμπήσει πλήρως της φωτεινή του πλευρά μιας και το παρελθόν του είναι αυτό που τον κρατάει στην γκρίζα ζώνη. Την μάσκα δεν την φοράει πλέον γιατί δεν έχει να κρύψει τίποτα και την έχει δώσει στην εκλεκτή της καρδιάς του, Arodi. Με την δύναμη της Jade και την μάσκα η Arodi έγινε μια πολλά υποσχόμενη θεά. Powers: Redemption and Salvation


Arodi: Love and Arts.

Η ιστορία της Arodi ξεκινάει όταν αυτή ως ranger επισκέφτηκε την πόλη των Σκιων στην οποία δεν μαθεύτηκε ποτέ την έγινε. Ο έρωτας της και τελικά ο χαμός του αγαπημένου της Arodi συγκίνησε την Jade η οποία της έδωσε ένα μέρος από τις δυνάμεις της. Με μεγάλη προσπάθεια μπόρεσε να επαναφέρει τον Amdeus στο πάνθεον. Η μάσκα της έδωσε επιπλέον δύναμη αλλά ταυτόχρονα και μια δόση σκοτεινής επιθυμίας και λαγνείας. Όμως ο έρωτας της για τον Amdeus είναι ο παράγοντας ισορροπίας ανάμεσα στο σκοτάδι και στο φως της. Powers: Love and Arts.








Ralmevik : The mad god.



Κάθε πράξη έχει και ένα αντίκτυπο. Την περίπτωση αυτή βίωσε για τα καλά ο ήρωας Ralmevik. Όλα ξεκίνησαν με το όνειρο του ίδιου του ευατού. Ο Ralmevik ονειρεύτηκε τον Ralmevik που είχε μείνει πίσω στον κόσμο απο το οποίον ήρθε. Μετά την είσοδο του στο Emerald το όνειρο του έδειχνε την πατρίδα του εγκατελλειμένη απο τον ίδιο της το θεό με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί από τον χάρτη. Στην συνέχεια η απόφαση του να απορρίψει την αγέννητη κόρη του προς ένα γιο που τόσο πολύ επιθυμούσε οδήγησε στην εμφάνιση της Άφθαρτης Lineth στον σμαραγδένιο κόσμο. Μπορεί η Medusa να έβαλε το χεράκι της για την δημιουργία αυτής αλλά η Lineth με της πράξεις της οδήγησε τον Ralmevik στην τρέλα, μια τρέλα η οποία σε συνδυασμό με της απεριόριστες δυνάμεις του τον οδήγησε στο μονοπάτι της παράνοιας. Πολλοί προσπάθησαν να πάρουν με τον μέρος τους τον Ralmevik αλλά απέτυχαν και το μετάνιωσαν οικτρά. Powers: Madness.

Lineth: The necromancer.



Αγέννητη κόρη του Ralmevik η οποία εισήλθε στον κόσμο με την βοήθεια της Medusa. Μεγαλωμένη στα χέρια της Medusa τα παραδείγματα της ήταν σκοτεινά. Ουσιαστικά αποτελεί το αντίθετο του πατέρα της όσον αφορά την προσέγγιση της μαγείας (Diviner vs Necromancer). Παρά το νεαρό της ηλικίας της ήδη έχει αποκτήσει αξιοσημείωτη δύναμη και μεγάλη κατανόηση για το πως κινείται ο E.W. Με την χρήση της νεκρομαντικής μαγείας μπόρεσε να επαναφέρει στον κόσμο την Queen of the Dark Horizons, μια θεότητα η οποία είχε ηττηθεί κατά την διάρκεια του έπους του Sun.



Queen of the Dark Horizon: The Lich Queen./ Cedric : Cursed One






Μπορεί η βασίλισσα να ηττήθηκε από τους ήρωες μας αλλά ένα μέρος της δύναμης της αποθηκεύτηκε σε ένα φυλαχτό το οποίο χάθηκε. Η Lineth βρήκε το φυλακτό και επανέφερε την βασίλισσα. Ακόμα και αν της λείπουν πολλές απο της δυνάμεις των Άφθαρτων παραμένει μια αθάνατη. Σκοπός της Lineth είναι να χρησιμοποιήσει την βασίλισσα ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει και τελικά να κερδίσει την δύναμη του Undead την οποία έχει κλέψει ο Ernioth από την Medusa. Συνάμα με την άνοδο της βασίλισσας παρατηρήθηκε και η άνοδος του Cedric δίνοντας μας την αίσθηση ενός αόρατου δεσμού μεταξύ τους. Ο Cedric είναι ο γιος της Esvele ο οποίος μια μορφή κατάρας άρχισε να τον μεταμορφώνει σε ένα Lich. Πολλοί προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τον γιατρέψουν. Σύμφωνα με τον Volfer, τον μηχανικό των ψυχών, η κατάρα αυτή έχει να κάνει με το σύστημα των μισών ψυχών και την μετάβαση τους στο Σμαράγδι (αυτή είναι μια θεωρία την οποία θα αναλύσω σε άλλη ανάρτηση και θα αφορά απλά το Dming at E.W.). Ο Cedric αποφάσισε να ζήσει στο domain του Amdeus στην προσπάθεια του για λύτρωση. Μπορεί να έχει έλλειψη από θεϊκές δυνάμεις αλλά οι σύμμαχοι του στο πάνθεον είναι πολλοί. Βρίσκεται στο κατόπι του Ernioth για 2 λόγους: για να πάρει την εκδίκηση του για τον θάνατο του και για να διεκδηκήσει και αυτός την δύναμη του undeath πιστεύοντας ότι αυτό θα τον λυτρώσει από την κατάρα.

Comments

Καλά, η κόρη μου κουκλάρα, δεν το συζητώ (την μαμά της έμοιαξε...!!! :PPP), αλλά η άλλη η ξανθιά ποια είναι;;;

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders