Secret of the emeralds. Pantheon Part 2

Medusa/Chora: Lady Of vengeance, Darkness, Despair/ Lady of Hope.



Άλλη περίεργη οντότητα είναι αυτή της Medusa. Σύμφωνα με την ιστορία η Μέδουσα ήταν στην πραγματικότητα ένα ήρεμο πλάσμα η οποία ήταν ερωτευμένη με το ξωτικό Caldeth. Η ιστορία τους έχει ως ένα ζευγάρι κατά την είσοδο τους Σμαράγδι. Στα χρόνια που ήρθαν το πάνθεον τιμώρησε τον Caldeth και την Jade για πράξεις χαμένες στην ιστορία στέλνοντας τους στην γη των ανθρώπων ως θνητούς. Εκεί μπλέχτηκαν σε ένα μπερδεμένο φλερτ. Η Chora δεν τον άντεξε και η ζήλια της την οδήγησε στην μεταμόρφωση της σε Μέδουσα. Η ίδια μέχρι και σήμερα ισχυρίζεται ότι οι θεοί αφού τιμώρησαν του 2 θεούς τους αφαίρεσαν και την μνήμη χωρίς να το γνωρίζουν κάτι που οδήγησε στην παραπάνω σχέση τους. Όπως και να έχει η οργή της Μέδουσας ήταν τόση μεγάλη ώστε φυλάκισε τον Caldeth ο οποίος πήγε στο Domain της για να ζητήσει συγχώρεση, για χιλιάδες χρόνια με αποτέλεσμα τα elves να αφυπνιστούν αρκετά αργότερα από τις υπόλοιπες φυλές. O Coldeth δεν θέλησε να μιλήσει στους υπόλοιπους Άφθαρτους για το τι συνέβαινε στο domain της Μέδουσας. Κατά την διάλυση του Σμαραγδιού τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά για την Μέδουσα καθώς η προσπάθεια της να ελευθερώσει τον Ernioth την οδήγησε στο να χάσει την δύναμη του Evil και του Undead. Στην συνέχεια και ενώ ήταν σαστισμένη από την αποδυνάμωση της ο Ernioth της επιτέθηκε. Η μάχη κράτησε για μέρες και έφτασε μέχρι το πυθμένα της κόλασης. Εκεί όμως σε ένα γύρισμα της μοίρας της βοήθησαν η Ralba και ο Amdeus ο οποίος μόλις είχε ελευθερωθεί απο την αγαπημένη του. Ο Έρνιοθ τράπηκε σε φυγή αλλά η Medusa διαλυμένη απο την μάχη μίλησε στον Amdeus για την ζωή της. O Amdeus χαμογέλασε και τότε ξαφνικά εμφανίστηκε η Κόρα. Από τότε η Μέδουσα και η Κόρα ζουν στο ίδιο σώμα δίνοντας την απόγνωση και την ελπίδα. Powers: Medusa/Chora: (Evil), Darkness, Despair, Loss, (Undead)/ Hope.



Enthea: The Dragon Queen.




Το συμβούλιο των δράκων έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην διαμόρφωση όλων των Άφθαρτων οι οποίοι η δύναμη τους σχετίζεται με αυτά τα πλάσματα. H Enthea είναι η μητέρα του Sylvas και πολλές φορές είναι υπερπροστατευτική με τον μονάκριβο γιο της. Όσο και αν οι υπόλοιποι θεοί θεωρούν τον Sylvas γόνο ενός παράνομου δεσμού ο ίδιος απέδειξε την αξία του περνώντας τις δοκιμασίες της Margo με αποτέλεσμα την ανύψωση του στους Ουρανούς. Σύμφωνα με την ιστορία όλοι οι Platinum Dragons συμφώνησαν να την υπηρετήσουν εκτός από τους Silver and Gold Dragons οι οποίοι οι μεν ακολούθησαν τον Sylvas και οι δε τον Lord Oliva. Powers: Platinum Dragons.



Baptemus : Lord of the Chromatic Dragons. Enemy of the Pact.




Σε ένα γύρισμα της μοίρας η γυναίκα του Sylvas, Esvele ξύπνησε κατά λάθος τον αρχαίο δράκο Baptemus. Ο Baptemus είναι ένας Black Dragon ο οποίος δεν συμφώνησε με την Enthea στο συμβούλιο τον δράκων και προσπάθησε να τους πείσει ότι θα δεν θα πρέπει να ακολουθήσουν του Άφθαρτους μιας και οι ίδιοι έχουν πάρα πολύ μεγάλη δύναμη. Αφού δεν τα κατάφερε αποφάσισε να εξοριστεί. Η επιστροφή του θα έχει ως αποτέλεσμα οι evil δράκοι να ανασυνταχθούν και να επαναπροσδιορίσουν την θέση τους στον Σμαραγδένιο κόσμο. Powers: Chromatic Dragons.







Rian’mon and Kylitiria : Freedom & independent Dragons.








Ο Rian’mon είναι ένας red dragon οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της ανεξαρτησίας απο τον Baptemus and Enthea. Αν και ο ίδιος ήταν ο υπαίτιος της καταστροφής της πόλης του Sun ο έρωτας του με την μάγισσα Kylitiria του έδειξε τον δρόμο προς την λύτρωση. Η Kylitiria ήταν η μονάκριβη αδελφή του Πρώτου Αυτοκράτορα της κοιλάδας του Sun and Moon. Η ίδια ακολούθησε τον έρωτα της μέχρι την αποθέωση τους. Τώρα μετά τα γεγονότα του έπους του Sun το ζευγάρι απόχτησε την φήμη των freedom fighters κάτι που οδήγησε πολλά πλάσματα τα οποία δεν ήθελαν άλλοι παράγοντες να αποφασίζουν για τα ίδια. Powers Freedom and independent dragons.

Comments

Δυο πράγματα έχω να πω...

1ον)Γιατί δεν λες το παράξενο φλερτ που έμπλεξε τα μπούτια της Chora και του Caldeth;;;Φοβάσαι μην εκτεθείς;;;
2ον)Ορθογραφικό λάθος, μιας που είμαι λίγο ψώνιο με αυτά.Esvele και όχι Ezvelin.

Κατά τα άλλα ακόμα περιμένω να δω τον Amdeus και την κόρη μου Ralba...
Oliva said…
Το όνομα διορθώθηκε Merci andromeda. Όσον αφορά το πονηρό σου σχόλιο είναι καλό να ρωτήσεις τους ήρωες τους ίδιους..ειναι μέλη του Blog...και επειδή είσαι πονηρή οι τελυταιοί θεοί που θα περιγράψω ξέρεις ποιοι θα είναι..΄;
Margo said…
Θέλω να υπενθυμίσω ότι η Medussa δεν φυλάκισε τον Caldeth αλλά εκείνος μόνος του πήγε στο Domain της και παραδόθηκε προκειμένου αυτή να τον συγχωρέσει για τις αμαρτίες του. Και φυσικά η Medussa δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον Caldeth αλλά κάποιος υπερφίαλος θεός ανακατεύτηκε και έγιναν όλα μαντάρα (ναι ναι ήταν ο Όλιβα). Τα υπόλοιπα σχόλια θα τα κάνω ενώπιον του συγγραφέα. Μάκια τζουτζούκια (που λέει και ο MLE)
Oliva said…
Έχεις δίκαιο και το διόρθωσα όσον αφορα τον Caldeth αλλά σιγά μην την πήραμε αποτο χεράκι και την κάναμε Medusa το καλό το κορίτσι...ήταν κάποτε έτσι δεν είναι; Αντε θα τα πούμε το βράδυ απο κοντά.

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders