Κάποιες γενικές οδηγιες-σκέψεις...

Για να μην χάσουμε τον μπούσουλα καλό είναι να έχουμε υπ'όψη μας ορισμένα θέματα όπως:

1) Όταν γράφουμε την ιστορία ενός ήρωα καλό είναι να το χωρίζουμε σε μέρη έτσι ώστε να μην χρειαστεί να γράψουμε ένα τεράστιο κατεβατό...π.χ Φέανορ Μέρος 1ο... Αυτό θα βοηθήσει να διαβαστεί πιο εύκολα και να σχολιαστεί επίσης δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον συγγραφέα να διορθώσει τυχόν λάθη της ιστορίας ή να συμπληρώσει κάτι που ξέχασε....(μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι ξεχνούν εύκολα ιδιαίτερα εγώ και ο Τάσος)

2) Αφού γίνουν τα σχόλια θα μπορεί πολύ εύκολα ο συγγραφέας να διορθώσει το κείμενο του κάνοντας ένα καινολυργιο Post με τίτλο π.χ Φέανοερ Μέρος 1ο Revised ή ακόμη και Final version. Το ξέρω ότι ακούγεται λίγο κάπως αλλά πιστέψε με ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε τις ιστορίες ολόκληρες και διορθωμένες... Τέλος αν χωρίζουμε τους ήρωες σε μικρά μέρη θα είναι και πιο εύκολο να γράφουμε και οι ίδιοι χωρίς να ξοδέυουμε πολύ χρόνο... Επίσης δεν χρειάζεται να ξαναγράψουμε το κείμενο αφού στο μενού του Blog έχουμε την δυνατότητα απλά να επεξεργαστούμε οποιοδήποτε κείμενο.

3) Προτείνω επίσης να ξεκινήσουμε να μεταφέρουμε παλιότερους ήρωες στην 4th edition τουλάχιστον για αυτούς που είναι οι πιο εύκολοι μιας και σε λίγο καιρό αναγκαστικά θα κάνουμε μια καινούργια αρχή... (μην γκρινιάζετε εχω αλλάξει και τις 4 εκδόσεις..τι άλλο θα αντέξει αυτό μου το μυαλό...)

4) Κάθε εβδομάδα θα κάνω και back up όλα αυτά το οποία θα γράφουμε και θα τα μοιράζω στα session που κάνουμε. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ότι και να γίνει θα έχουμε τα αρχεία ασφαλή.

5) Μια οδηγία μόνο για τον Μιχάλη..ή και για άλλους που έχουν τρελές ιδέες...Εδω μπορούμε να βάζουμε custom rules or custon gaming systems...ήρθε η ώρα σου να αρχίσεις σιγά σιγά να μας εξηγείς τι είναι το ultimate edition of DnD με αποτέλεσμα να έχεις ανά πάσα στιγμή το feedback που χρειάζεσαι.

6) Το παραπάνω δεν είναι οδηγός απλά κάποιες σκέψεις περιμένω σχόλια και κατα συνέπεια την προσθήκη νέων οδηγιών για το πως να γράφουμε.

Υ.Γ 1 Λοιπόν Δώρα εσυ μπορείς να αλλάξεις το template του Blog ενώ εμείς δεν ξέρουμε ακόμα...προσπάθησε σε παρακαλώ και αν δεν μπορέις πές μου να σε κάνω διαχειστη για να τελειώνουμε με το ζήτημα..

Υ.Γ 2 Όσον αφορά τις φωτογραφίες μπορούμε να κάνουμε post τόσες όσες έχουμε ως χωρητικότητα στον λογαριασμό του gmail δηλαδή περίπου 7,5G.

Comments

MLE said…
Proposal: let's make a folder for each character!

Popular posts from this blog

Rune Priests

Hacked Monsters: Behirs

Where Heroes & Monsters encounters Dark age of Camelot.