Μια ολόκληρη εβδομάδα λειτουργίας.

Καλημέρα σε όλους και σε όλες.

Σήμερα το blog έφτασε αισίως στην πρώτη εβδομάδα της λειτουργίας τους. Θέλω να σας ευχαριστήσω που δεχτήκατε να συμμετάσχετε σε αυτό το project το οποίο στην αρχή ξεκίνησε σαν αστείο αλλά από ότι φαίνεται θα προχωρήσει πολύ ακόμα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους “νεότερους” στην παρέα μας οι οποίοι αποφάσισαν να δοκιμάσουν κάποιοι από αυτούς για πρώτη φορά να γράψουν κάτι και άλλοι από αυτούς να έχουν περάσαν χρόνια μέχρι να ξαναπροσπαθήσουν.


Συγχαρητήρια στο καλλιτεχνικό τμήμα της παρέας την Ανδρομέδα και την Μαργκό που με κόπο κατάφεραν να ομορφύνουν κατά πολύ αυτό που βλέπουμε στις οθόνες μας. Σίγουρα θα πειραματιστούν ακόμα περισσότερο στην διάρκεια και για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να τις στηρίζουμε με σχόλια, προτάσεις και το γενικότερο feedback μας.

Αλλά δεν πρέπει να σταθούμε εδώ. Καλό είναι να διαβάζουμε τις ιστορίες των συγγραφέων μας έτσι ώστε να αφήνουμε σχόλια και ιδέες με αποτέλεσμα την διευκόλυνση κατά την δημιουργία της ιστορίας. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα να ξέρεις ότι διαβάζουν τις ιστορίες σου. Είναι σαν να είσαι ένας Βάρδος τον οποίο ο κόσμος ακούει όπου και αν σταθεί.

Δεν θέλω να ανησυχήσετε για το backup μιας και βρήκα την λύση στο http://www.bloggled.com. Έχω δημιουργήσει ένα λογαριασμό ο οποίος με επιτρέπει διαδικτυακά να κάνω backup όσο συχνά θέλω. Οι ιστορίες σας δεν πρόκειται να χαθούν. Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να το δοκιμάσετε για να έχετε μια δικιά σας αντιγραφή του blog, είναι εύκολο και δωρεάν. Μάλιστα θέλω να σας εκμυστηρευτώ ότι δοκιμάζω ένα πρόγραμμα που κάνει όλο το blog σαν ένα βιβλίο με περιεχόμενα και σελιδοδείκτες. Βλέποντας ένα παράδειγμα στο διαδίκτυο πραγματικά ενθουσιάστηκα και είπα γιατί όχι και εμείς μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα και αφού έχουμε συγκεντρώσει πολλές ιστορίες.

Keep up the good work.

Υ.Γ. Ήρθε η σειρά μας. Οι παλιές καραβάνες να ξεκινήσουν να γράφουν :-)

Υ.Γ Το Backup ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Comments

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders