Μικρές αλλαγές : Μέρος 2ο

Λοιπόν το δεύτερο chat box είναι αληθινό. Απλό και άμμεσο. Εμείς όμως θα κρατήσουμε και τα 2 για να βολεύει τους πάντες...it's a world of free choise... Είναι πλέον δίπλα δίπλα για καλύτερη παρακολούθηση. Το ότι είναι δίπλα βολεύει γιατί μπορεί κάποιος να γράψει ότι θα βρίσκομαι στο άλλο chat αν θέλει να μιλήσει μαζί του γρήγορα για ένα θέμα το οποίο με το κουμπί refresh που χρειάζεται το πρώτο, ψιλοκουράζει.Κάποιες λεπτομέρειες που θέλω να τονίσω είναι οι εξής:

Υπάρχει ένα θέμα όταν κάποιος κάνει refresh την σελίδα ή ανοίγει να διαβάσει μια ανάρτηση ή σχόλιο τότε το νέο chat σε πετάει έξω και πρέπει να βάλεις πάλι τα στοιχεία σου.... (αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση που κάνουμε refresh το discussion box κοινώς το παλιό chat)...... Να μην ξεχάσετε να κάνετε register το Nickname όπως προείπα. Μετά θα περιμένετε το pass in inbox τα βάζετε και τα 2 και όλα μια χαρά.

Tips: Για να μην υπάρχει παίδεμα. Αφού κάνετε log in  και μετα θελήσετενα διαβάσετε μια ανάρτηση πολύ απλά, right clic πάνω στο post που σας ενδιαφέρει και μετά open in new tab or new page... Το παιζετε διπλό ταμπλό χωρίς να βγείτε απο το chat. είναι εύκολο και δουλεύει μια χαρά.

Επίσης συναντήσαμε με την ανδρομέδα μια απόπειτα για spam μέσα στο chat. Προσπάθησα να εξαφανίσω το blog μας απο άλλους με 2 τρόπους, πρώτον δεν μπορεί να ανιχνευτεί απο καμμία μηχανη αναζήτησης και δεύτερον δεν μπορεί κανείς να μπει και να το διαβάσει παρά μόνο οι συγραφείς του blog. Αν τα παραπάνω μέτρα δεν δουλέψουν θα το ψάξω περισσότερο.

Happy happy chating and posting!!!!

Comments

Popular posts from this blog

Heroic Fantasy: Class Acts: Druid

Tales from the Post: Σκέψεις και μια αφιέρωση!

Planescape: Age of Spiders