Κάποιες γενικές οδηγίες-σκέψεις... Μέρος 2ο

Αφού λοιπόν μίλησα με τους περισσοτέρους από εσάς είτε μέσο blog είτε μέσο τηλεφώνου καταλήξαμε σε ορισμένα θέματα:

1) Εκχώρησα δικαιώματα διαχειριστή στην Δώρα για την καλλιτεχνική επιμέλεια του blog και σύντομα θα περιμένουμε θεαματικές αλλαγές.

2) Αφού συζήτησα πάλι με την Δώρα (αυτή η εμπειρία της μετράει....να δείτε επίσης το blog της...έχω ένα Link μέσα στο blog μας και μπορείτε να διαβάσετε την Δώρα σε στιγμές μεγάλης έμπνευσης..)

3) Φακέλους δεν μπορούμε να κάνουμε αλλά αυτο που μπορούμε να κάνουμε είναι όταν κάποιος κάνει μια νέα ανάρτηση κάτω δεξιά στο παράθυρο της ανάρτησης μπορεί να προσθέσει μια ετικέτα. Σε αυτή την ετικέτα θα προσθέτουμε το user name μας έτσι ώστε να μπορώ πολύ πιο εύκολα να κάνω το backup και ακόμα ευκολότερα θα ξέρουμε ποιο υλικό είναι ποιανού...

4) Να μην ξεχνάτε να διαβάζετε τα σχόλια των άλλων! Θα προσπαθώ να παρακολουθώ το blog συχνά και να βλέπω όλα τα σχόλια σας και έπειτα να τα κάνω copy-paste στην κεντρική ανάρτηση για να υπάρχει μια συνέχεια. Για παράδειγμα πήρα το σχόλιο της Margo και το έβαλα στο θέμα Περίφημες ατάκες κρατώντας βέβαια το αρχικό σχόλιο απο κάτω..

5) Θα ήθελα σε κάποια φάση να συμπληρώσετε όλο το προφίλ σας (εικόνες και στοιχεία) γιατι θέλω να βάλω ένα reminder γενεθλίων... Merci...!

6) Θα γίνει καταπληκτική δουλειά...το ψυχανεμίζομαι...

Comments

Popular posts from this blog

Rune Priests

Hacked Monsters: Behirs

Where Heroes & Monsters encounters Dark age of Camelot.